Η μητέρα διάσημου ηθοποιού παραδέχεται δημόσια πως από τις πολλές πλαστικές έχει παραμορφωθεί, ενώ δε διστάζει να αποκαλύψει το μυστικό της μακροζωίας της.

Μπορεί να έχει γνωρίσει όλους τους πρωθυπουργούς, όλες τις βασιλικές οικογένειες, να είναι 91 χρονών και μητέρα του Sylvester Stallone όμως η Jakie Collins, δε διστάζει να αποκαλύψει πως τη στενοχωρεί που πλέον μοιάζει με σκίουρο.

«Το ξέρω ότι έχω κάνει παραπάνω από όσες επεμβάσεις θα έπρεπε. Το αποτέλεσμα είναι να μοιάζω με σκίουρο που μασάει καρύδια», δήλωσε χαρακτηριστικά στη Daily Mail και συνέχισε: «Έχεις δει πως μοιάζουν οι περισσότεροι σταρ; Σαν να τους έχει χτυπήσει κεραυνός. Οι πλαστικοί εδώ είναι κομπογιαννίτες. Για αυτό εγώ πηγαίνω αλλού».

 

article-2344774-1A68F7A3000005DC-909_634x801

Παρόλα αυτά είναι πολύ ευτυχισμένη αφού όπως δηλώνει τα έχει κάνει όλα στη ζωή της. «Τα έχω δει όλα. Έχω κάνει παιδιά και εγγόνια. Έχω γνωρίσει την δόξα του γιου μου και την δική μου. Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Έχω παντρευτεί και χωρίσει 4 φορές. Έχω αφήσει άντρες στην εκκλησία. Έχω γνωρίσει όλους τους πρωθυπουργούς, όλους τους σταρ, όλες τις βασιλικές οικογένειες».

Όσο για το μυστικό της μακροζωίας της; Κάθε πρωί τρώει σχεδόν μια σακούλα σπανάκι στον ατμό και ένα αυγό! Γι’ αυτό μπορεί κι έχει όπως λέει η ίδια σύντροφο που είναι μόλις 60 ετών!