Μια μαγική βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν χθες στο θέατρο “Παλλάς.  Η Ευγενία Μανωλίδου με τους Παναγιώτη Πετράκη, Αντιγόνη Ψυχράμη, Γιάννη Φίλια και Ευδοκία Μωϋσίδου παρουσίασαν το “Musical, Αγάπη μου!” με πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό κόσμο να δίνουν το παρών.

Η χθεσινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”, όπου θα διατεθούν και τα έσοδα. Το govastileto.gr ανάμεσα στους επώνυμους εντόπισε τους: Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Αλεξία Βαρδινογιάννη, Δέσποινα Μοιραράκη,Όλγα Κεφαλογιάννη και πολλούς άλλους.  Φυσικά εκεί ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο σύζυγος της Ευγενίας Μανωλίδου.
Τους δημοφιλείς ερμηνευτές πλαισίωνε η 25μελής ορχήστρα “Symphomaniacs” υπό τη διεύθυνση της Ευγενίας Μανωλίδου. Στην εκδήλωση ακούστηκαν πασίγνωστες μελωδίες από τα ξένα Musicals όπως “West Side Story”, “Dirty Dancing”, “Fame”, “Mamma Mia” αλλά και από ελληνικές ταινίες όπως “Κορίτσια για φίλημα”, “Γοργόνες και Μάγκες”, “Ζαΐρα”, “Φτωχαδάκια και Λεφτάδες” που παρέσυραν μικρούς και μεγάλους.
Δείτε φωτογραφίες από το  “Musical, Αγάπη μου”
[doptg id=”1191″]