Στο σπιτικό των “Καρντάσιανς” βρέθηκε χθες ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος και μίλησε για όλα! Από την εξάρτησή του από το αλκοόλ, που νίκησε, μέχρι τον ρόλο του κακού παιδιού που πάντα του δίνουν.

Αρχικά ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σύζυγό του Μαρία Εγγλέζου, λέγοντας: «Με βρήκε στην κατάλληλη στιγμή, σε μια φάση που ήμουν στα κόκκινα, αλλά ήθελα να σοβαρευτώ. Βεβαίως δεν έχω και παράπονο από τις προηγούμενες. Αλλά είναι πιο λαϊκό παιδί, πιο κοντά σε μένα, πιο ξηγημένη».

Όταν η κουβέντα έφτασε στο πρόβλημά του με το αλκοόλ, είπε: «Η Μαρία έπαιξε ρόλο στο να κόψω το ποτό και η απόφασή μου να προχωρήσω στη ζωή μαζί της. Τα πάθη είναι για τους ανθρώπους, όποιος δεν έχει πάθη, χούγια, δεν αξίζει να ζει. Το κάθε πράγμα όμως στον καιρό του. Όταν ζεις στα κόκκινα δεν προλαβαίνεις να φοβηθείς, απλά κουράστηκα από το γλέντι. Κουράστηκα. Κάποια στιγμή συμμορφωνόμαστε με την ηλικία μας. Ό,τι έκανα το απόλαυσα, δεν μετανιώνω για τίποτα, απλά έχω κόψει πια τα γλεντάκια».

Για τα παιδιά του είπε: «Τα παιδιά μου, τρία έχω, μεγάλωσαν και έχω τεράστια ευθύνη απέναντί τους. Η  μεγαλύτερη μου κόρη είναι 24 ετών, την έκανα στα 25 μου. Θα κάνω άλλο ένα παιδί με τη Μαρία τώρα, εννοείται αυτό».

Για το γεγονός πως όλοι τον επιλέγουν για το ρόλο του κακού παιδιού, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είπε: «Ναι, έτσι είναι. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια κάνω κωμικούς ρόλους και όχι του κακού παιδιού. Χαίρομαι που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία». Η επόμενη εμφάνισή του στη μεγάλη οθόνη έχει να κάνει με έναν Έλληνα βουλευτή, οποίος θέλησε να πουλήσει τα μάρμαρα.

Για τη συνεργασία του με την Ελένη Ράντου είπε: «Είναι έρωτας μεγάλος. Είμαστε 7 χρόνια μαζί. Είναι ιδιαίτερη περίπτωση στη ζωή μου, την ευχαριστώ δημόσια και την ευγνωμονώ. Στις παραστάσεις της και στα τηλεοπτικά της βλέπουμε χαρακτήρες που αναγνωρίζουμε. Ασχολείται με ουσιαστικά πράγματα και όχι με σαχλαμάρες. Φέτος θα κάνουμε περιοδεία, σε σαράντα πόλεις. Και μάλιστα είναι η πρώτη φορά που το κάνει η ίδια αυτό στην καριέρα της».