Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του καναλιού, Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο “Πρωινό” και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, ενώ σχολίασε και τη μεταγραφή της Ζέτας Μακρυπούλια στο Mega.

Για την προσωπική της ζωή, είπε: «Ποτέ δεν είχα σχέση μέσα από τον επαγγελματικό μου χώρο. Δεν έτυχε. Νομίζω ότι δεν τους βλέπω καν, γιατί στη δουλειά είμαι τελείως… αλλού. Αυτό τελικά είναι κακό, γιατί όταν καταλήγουμε να περνάμε πάρα πολλές ώρες στο γραφείο, είναι ο κόσμος μας αυτός. Αν αποκλείσεις, λοιπόν, τους ανθρώπους από αυτό τον χώρο, εξ ορισμού έχεις αποκλείσει πάρα πολλούς ανθρώπους. Το σκέφτομαι πολύ αυτό τελευταία…».

Όσο για το φλερτ στη ζωή της: «Μπορεί να μην το καταλαβαίνω. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν με φλερτάρουν, αλλά… Νομίζω ότι πλέον, όμως, αρχίζω και το ζητάω, αλλά δεν το αποπνέω».

Και παραδέχτηκε: «Εντυπωσιάζομαι όταν μου λένε ότι είμαι πολύ πιο γλυκιά και προσηνής από αυτό που φαντάζονται. Αναρωτιέμαι αν είναι δυνατόν να μη βλέπουν ότι αυτό (σ.σ.: το αυστηρό προφίλ της) είναι πλάκα. Δεν ξέρω… Πιστεύω ότι θεωρούν πως είμαι πολύ πιο απόμακρη από ό,τι είμαι πραγματικά».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογήθηκε πώς είναι μέσα σε μία σχέση: «Με συννεφάκια και ζουζουνίτσες δεν είμαι, αλλά ούτε δυναμική είμαι. Είμαι υποχωρητική, από αυτές τις γυναίκες που σου στέλνουν 25 μηνύματα τη μέρα, στέλνω “καληνύχτα”, “καλημέρα”… Δεν ξέρω αν είναι ανασφάλεια, αλλά είναι το δικό μου συνδέεσθαι».

Δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της: «Δεν μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου. Μου είπε χθες ένας φίλος του Τάκη Ζαχαράτου πως θέλει να με παντρευτεί. Του είπα πως είναι 30 χρονών κι εγώ 42».

Ωστόσο, συνέχισε: «Μεγάλωσα ότι με την προοπτική του κάποια στιγμή θα συμβεί και η οικογένεια. Θέλω αυτά να συμβαίνουν και να ρέουν, να συμβαίνουν μόνα τους. Κάθε φορά έλεγα ότι θα συμβεί, χωρίς να συνειδητοποιήσω πως πέρασαν τα χρόνια. […] Εγώ, βέβαια, δεν έχω βοηθήσει καθόλου να συμβεί. Επέλεγα πάντα δεσμούς και σχέσεις, οι οποίες εκ προοιμίου κατέθεταν πως δεν ήθελαν οικογένεια και παιδιά, γιατί συνήθως είχαν δικά τους από πιο πριν. Πριν από κάποια χρόνια έλεγα πως θα το ζήσω και θα δούμε. Πάντα ελπίζεις μέσα σου ότι μπορεί να το αλλάξεις κιόλας! Μια φορά είπα μέσα μου ότι αυτός ο άνθρωπος είναι στη σωστή ηλικία, μπορεί να κάνει οικογένεια και είπα “σφίξου, προσπάθησε”. Τότε, μου είπε η μαμά μου “αν είναι να καταπιέζεσαι τόσο, προτιμώ να μείνεις μόνη σου”. Πιστεύω ότι η μαμά μου πριν φύγει ήθελε πολύ να δει ένα εγγονάκι -και ο μπαμπάς μου, ειδικά τώρα που είναι μόνος του- αλλά μπροστά στο να είμαι εγώ καλά δεν μου είπαν τίποτα».

Όσο για τον ρόλο της στον ΑΝΤ1, είπε: «Δεν έχω λόγο και γνώμη για τους ανθρώπους που θα έρθουν στο κανάλι. Δεν είναι αποφασιστική η γνώμη μου, αν και μπορεί να μου ζητηθεί».

Η αποχώρηση της Ζέτας Μακρυπούλια από τον σταθμό, η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν δίστασε να δηλώσει: «Θα σου πω κάτι που δεν ξέρω αν είναι πολιτικά ορθό, αλλά θα ήθελα να είναι ακόμα στον ΑNT1 η Ζέτα Μακρυπούλια. Χωρίς αυτό να είναι μομφή για το Dancing. Όσο απώλεια ήταν για τον Αντ1, άλλο τόσο απώλεια ήταν και για την ίδια. Θεωρώ ότι ταίριαξε πάρα πολύ με τα χρόνια. Είναι μια λαμπερή γυναίκα, πολύ καλή παρουσιάστρια, πάρα πολύ έξυπνη και δεν έχει πολλά τέτοια πρόσωπα. Και δεν σου μιλάω για πρόσωπα τύπου Ελένη Μενεγάκη, που είναι σε συγκεκριμένα σημεία και απλά δεν μετακινούνται. Επίσης, δεν φανταζόμουν πόσο πολύ θα δέναμε, όταν ήρθατε εσείς εδώ. Τέλος, μου αρέσει πολύ η Πόπη Τσαπανίδου».

Δείτε τη συνέντευξή της

Α’ Μέρος

Β’ Μερος

Γ’ Μέρος