Η Μπέσυ Μάλφα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Τα Καρντάσιανς” και μεταξύ άλλων για πρώτη φορά αποκάλυψε την ιστορία που κρύβεται πίσω από το όνομά της.

«Παναγιώτα είναι το βαφτιστικό μου. Το Μπέσυ βγήκε από τον πατέρα μου. Επειδή είχα πολλά και σγουρά μαλλάκια μόλις βγήκα από την κοιλίτσα, είδε ένα σκυλάκι κανίς ο μπαμπάς μου, και ρωτά πως το λένε το σκυλάκι; “Μπέσυ” του απαντάνε.”Α… θα βγάλω την κόρη μου έτσι“, είπε. Ο παπάς βέβαια δεν με βάφτισε έτσι, γιατί εκείνη την εποχή ήταν καθολικό το όνομα. Έτσι πήρα το όνομα της γιαγιάς μου», είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός την οποία βλέπουμε και στο ρόλο του κριτή στο «Your Face Sounds Familiar», αποκάλυψε πως της αρέσει τόσο το παιχνίδι, που αν «φέτος δεν με θέλανε, θα πήγαινα στο studio και θα τα έσπαγα όλα, λέγοντας “θα είμαι, θέλετε δεν θέλετε”!»

Τέλος, μίλησε και για τη γνωριμία με το σύζυγο της Γεράσιμο Σκιαδαρέση, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί τρεις κόρες.Θέλετε να μάθετε τι της είπε για να τη «ρίξει» και να βγουν το πρώτο τους ραντεβού; «Έλα να σου δείξω τα βιβλία μου, έχω τεράστια βιβλιοθήκη!».

Δείτε το βίντεο: