Τι κι αν η Σάσα Σταμάτη ζήτησε δημόσια «συγγνώμη» από την Ευγενία Μανωλίδου που την αποκάλεσε on air «γουρούνα»! Τι κι αν πολλά άτομα της showbiz… έκραξαν δημοσίως την πανελίστρια γι’ αυτόν το χαρακτηρισμό της.

Τι κι αν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κράτησαν από την αρχή αποστάσεις! Η Ευγενία όχι μόνο στενοχωρήθηκε αλλά έγινε έξαλλη με αυτό που ειπώθηκε δημοσίως για την ίδια και μάλιστα σε μια πολύ ευαίσθητη φάση της ζωής της.

«Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί για μένα ή για οποιονδήποτε άλλον δημόσια σε ένα μεγάλο κανάλι, με σοβαρούς παρουσιαστές και με υψηλή τηλεθέαση; Δηλαδή αν είχα πάει καλεσμένη στην εκπομπή τους θα τολμούσαν να με χαρακτηρίσουν έτσι; Μόνο ντροπή αισθάνομαι…». Αυτά ακριβώς είπε η Ευγενία Μανωλίδου σε φίλους της όταν της μετέφεραν την ατάκα που είπε για εκείνη η Σάσα Σταμάτη. Την ενόχλησε επίσης πάρα πολύ το γεγονός ότι οι δύο παρουσιαστές δεν αντέδρασαν έτσι όπως θα έπρεπε να κάνουν τη στιγμή που ειπώθηκε ο ανάρμοστος χαρακτηρισμός.

Την Ευγενία Μανωλίδου πέτυχε το περιοδικό YOU στη γειτονιά της να κάνει αγορές για εκείνη και τα παιδιά της. Ξέρει και η ίδια ότι έχει πάρει αρκετά κιλά σε αυτή την τέταρτη εγκυμοσύνη – περίπου 15 στο σύνολο-, αλλά εκτιμά ότι με το που θα γεννήσει θα τα χάσει αμέσως. Δεν την ενοχλεί καθόλου που φαίνεται λίγο παραπάνω παχουλή και έχει αλλάξει τόσο πολύ το σώμα και το πρόσωπο της. Πάνω απ΄ όλα την ενδιαφέρει να είναι καλά στην υγεία της τόσο εκείνη όσο και το μωρό της, γι΄αυτό φροντίζει να ξεκουράζεται αρκετά και να χαλαρώνει όσο μπορεί.