Η Όλγα Φαρμάκη μετά τις εξωτικές διακοπές με τον αγαπημένο της και τους γονείς του στο Μπαλί, τη Σιγκαπούρη και το Ντουμπάι, συνεχίζει να ξεκουράζεται.

Αυτή τη φορά το εντυπωσιακό μοντέλο, όχι δεν ταξίδεψε στο εξωτερικό, αλλά μέχρι τη Σίφνο. Άλλωστε η Όλγα λατρεύει τα καλοκαίρια να ταξιδεύει στα ελληνικά  νησιά, τα οποία δεν τ’αλλάζει με καμία χώρα του εξωτερικού.

Το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού η Όλγα Φαρμάκη το περνάει στο όμορφο και ρομαντικό νησί της Σίφνου, όπου διατηρεί πολυτελή εξοχική κατοικία ο σύντροφός της, Γιώργος Γιγουρτάκης.

Αυτές τις μέρες το όμορφο μοντέλο βρίσκεται και πάλι στη Σίφνο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Αυγούστου. Το γνωστό μοντέλο περνάει υπέροχες στιγμές και μερικές από αυτές τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στον λογαριασμό της στο instagram.

Η Όλγα και ο Γιώργος χαίρονται τον έρωτά του κάτω από τον καυτό ήλιο του νησιού και η ευτυχία φαίνεται στα πρόσωπά τους!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastileto.gr στις αρχές του Σεπτέμβρη η Όλγα θα ταξιδέψει μαζί με την αδερφή της, Γωγώ, στη Νέα Υόρκη για επαγγελματικούς λόγους.

Δείτε την Όλγα Φαρμάκη στη Σίφνο να απολαμβάνει το ήλιο και την πισίνα

[doptg id=”279″]