Το «Happy Day στον Alpha»  με παρουσιάστρια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι το νέο μαγκαζίνο του Alpha και έρχεται στους δέκτες μας από τη  Δευτέρα 17 Μαρτίου και κάθε μέρα. Στην παρέα της θα βρίσκεται η Ελένη Τσολάκη, όσο για την υπόλοιπη ομάδα που θα την πλαισιώνει μέχρι στιγμής δεν έχει κλείσει, με τα δοκιμαστικά να συνεχίζονται.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastileto.gr από δοκιμαστικά έχουν περάσει αρκετοί ανάμεσά τους οι: Γρηγόρης Μπάκας, Νότης Χριστοδούλου, Δημήτρης Σαράντος και Λάμπρος Κωνσταντάρας. Πολύ κοντά στο να “δώσει” τα χέρια βέβαια και να βρίσκεται τελικά στη δημοσιογραφική ομάδα της Σταματίνας, βρίσκεται ο πρώην συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη, Γιώργος Κασπίρης.

Το govastileto.gr επικοινώνησε με την Ελένη Τσολάκη και όπως μας είπε νιώθει πολύ χαρούμενη που επιστρέφει στην τηλεόραση. Μέχρι τώρα, δεν έχουν κάνει κάποια πρόβα, αλλά έχει βρεθεί με κάποιους συνεργάτες. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες μας την ερχόμενη Τρίτη οι ετοιμασίες θα ξεκινήσουν κι όλα θα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του νέου πρωινού.

Ακούστε όσα είπε στο govastileto.gr η Ελένη Τσολάκη