Εδώ και τέσσερις μήνες η ζωή του γνωστού μοντέλου, Γιώργου Μανίκα έχει αλλάξει. Η σύντροφός του, Έλλη Γελεβεσάκη, του έκανε το πιο πολύτιμο δώρο, τον γιο του. Το ζευγάρι μπορεί να μην έχει ακόμη παντρευτεί, αλλά ζει σαν παντρεμένο.

Ο Γιώργος Μανίκας είναι χαζομπαμπάς και δεν το κρύβει. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που ανέβασε ο Άρης Λουμάκης, η ψυχή των REC, στο instagram, ο Γιώργος  ποζάρει όλο χάρη αγκαλιά με το γιο του και τον καλό του φίλο. 

Το govastileto.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Μανίκα, ο οποίος μοιράστηκε τα συναισθήματά του και μίλησε για τη νέα τη ζωή με τον γιο του:

-Πώς είναι να χτίζεις καθημερινά τη σχέση σου με ένα μωρό, με τον γιο σου;  Πώς νιώθεις στον καινούριο σου ρόλο, αυτόν του πατέρα; 

“Είναι τέλεια η σχέση μου με τον γιο μου. Δεν μπορώ λεπτό μακριά του. Μ’αρέσει πολύ να του κάνω χάδια όταν ξυπνάει το πρωί. Κάθε μέρα κάτι καινούριο και διαφοερτικό μου μαθαίνει το παιδί μου”.

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου μετά την απόκτηση του παιδιού;

“Έχω χάσει πολύ χρόνο από τον ύπνο μου, αλλά δεν με πειράζει. Όπου πάω για δουλειά παίρνω πάντα μαζί μου τον γιο μου και την Έλλη”.

-Ήθελες να γίνεις πατέρας ή απλά προέκυψε και αποφασίσατε να φτιάξετε οικογένεια;

“Ήταν επιθυμία μου να γίνω πατέρας και να κάνω παιδί. Πιστεύω στον θεσμό της οικογένειας και το σκεφτόμουν. Το παιδί δεν προέκυψε έτσι ξαφνικά, ήταν κάτι που το θέλαμε και εγώ και η σύντροφός  μου, η Έλλη, και το κυνηγούσαμε”.

Ο Γιώργος Μανίκας με την σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, Έλλη Γελεβεσάκη

μανικαςελλη

-Πότε σκέφτεστε να κάνετε το γάμο και τη βάφτιση;

“Ακόμα δεν το σκεφτόμαστε, αλλά σίγουρα γάμος και βάφτιση θα γίνουν μαζί. Ο γάμος θέλουμε να είναι ανοιχτός. Μιαμεγάλη χαρά για τους φίλους και τις οικογένειές μας”

Τι όνομα θα δώσετε στον γιο σας;

“Η πλάκα είναι πως δεν έχουμε ακόμη βρει το όνομα για τον γιο μας, αλλά έχουμε βρει το όνομα που θέλουμε να δώσουμε στην κόρη μας. Όταν είναι η ώρα θα έρθει κι αυτή. Σκεφτόμαστε να την ονομάσουμε Νεφέλη”.

 

 “Ο μικρός Μανίκας με την καινούρια στολή της Manchester United, δώρο του προπονητή του…”

μανικαςπαιδι2