Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «My TV» και μίλησε μεταξύ άλλων για το άγχος που έχει για το μέλλον του γιου του, Χάρη, για την ενδεχόμενη επιστροφή του στην τηλεόραση, τις κριτικές που έχει δεχτεί αλλά και τον Σάκη Ρουβά.

«Αγχώνομαι για το μέλλον του Χάρη, του γιου μου, αλλά και για όλα τα παιδιά που μεγαλώνουν σήμερα και δεν βλέπουν φως πουθενά. Είμαι 45 χρονών, έχω ζήσει πολύ ωραίες στιγμές, έχω κάνει τα όνειρά μου πραγματικότητα και συνεχίζω να τα κάνω. Αλλά τα νέα παιδιά;» εξομολογήθηκε ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ μιλώντας για την πιθανή επιστροφή του στην τηλεόραση, ο ίδιος έιπε: «Δεν μου λείπει ως μέσο, άλλωστε έχω κάνει πολλή τηλεόραση. Απλώς ήθελα να έχω ένα βήμα προσκειμένου να λέω πράγματα που θέλω να πω. […]Έχω τόση ανάγκη να προσφέρω γέλιο και χαρά στον κόσμο, που θα συμβιβαζόμουν. Δεν λέω για καταστάσεις μιζέριας που να ακυρώνουν όλα όσα έχω κάνει τόσα χρόνια. Αλλά θα προσπαθούσα να βρω λύση, γιατί ο κόσμος το έχει πολλή ανάγκη να γελάσει».

Επιπλέον, σχολίασε το νέο βήμα του Σάκη Ρουβά στο θέατρο με το ρόλο του Διονύσου στις «Βάκχες»: «Νομίζω ότι το έκανε επίτηδες για μένα. Μου τη φύλαγε, γιατί τόσα χρόνια κάνω τον Ρουβά και τραγουδάω, έτσι ήθελε και αυτός να μου αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τον ηθοποιό και να παίζει.[…] Ο Ρουβάς είναι σταρ, λαμπερό πρόσωπο και ξέχωρα από την πλάκα, εγώ τον θαυμάζω» είπε.

Τέλος, για τη χειρότερη κριτική που έχει ο ίδιος δεχτεί σχολίασε: «Έχουν πει ότι είμαι ατάλαντος. Άλλο να μη σου αρέσει ένας ηθοποιός και άλλο να τον θεωρείς ατάλαντο, ειδικά όταν είναι τόσα χρόνια στον χώρο και έχει επιτυχία στον κόσμο. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους».