Η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνως Θεοχάρης είναι δύο νέα τηλεοτπικά πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει μέσα από την επιτυχία του Mega «Κάτω Παρτάλι».  Οι δυο πρωταγωνιστές μίλησαν στον «Τηλεθεατή» για τη σειρά και για τους ιδιαίτερους ρόλους τους.

Τι συναισθήματα τους δημιουργεί η μεγάλη επιτυχία της σειράς;

Ν.Κ.: «Ήμουν εξαρχής χαρούμενη που συμμετείχα στη δουλειά αυτή και συνεχίζω, καθώς οι τηλεθεατές έχουν υποδεχτεί με αγάπη το “Κάτω Παρτάλι” κι αυτό το συναίσθημα της αποδοχής δίνει σε όλους μας τη χαρά να γινόμαστε όλο και καλύτεροι στους ρόλους μας».

Μ.Θ.: «Περηφάνια, ευτυχία και αισθάνομαι πολύ τυχερός».

Πώς τα πάνε με τους ρόλους τους; Είναι δύσκολοι ή είναι στα μέτρα τους;

Ν.Κ.: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με τη Βίβιαν, είναι γοητευτικός ρόλος. Όταν βλέπω τα επεισόδια νομίζω πως στο μέλλον μπορεί να γίνει πιο ελκυστική, καθώς την ανακαλύπτω κι εγώ σιγά σιγά».

Μ.Θ.: «Είμαι εγώ στα δικά του μέτρα. Ούτε δύσκολος ούτε εύκολος. Είναι απολαυστικός και με εξελίσσει».

Ποια άλλη περιπέτεια θα ζήσει ο Μανώλης στη συνέχεια της σειράς μετά τους αρραβώνες τους;

Μ.Θ.: «Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη σε αυτή τη σειρά. Μείνετε συντονισμένοι και θα δείτε!».

Ο έρωτας της Βίβιαν με τον Θανάση θα οδηγηθεί σε happy end;

Ν.Κ.: «Ο σεναριογράφος δεν μου έχει αποκαλύψει τίποτα για το μέλλον, αλλά θα ήθελα να είχε ένα ρομαντικό φινάλε, αν και τώρα τελευταία μου τα χαλάει λίγο, γιατί είδα μια ταυτότητα του Θανάση που… Ο έρωτας, ως γνωστόν, δεν γνωρίζει από κοινωνικά στρώματα όταν βρίσκει συναισθηματική επιβίωση. Ο έρωτας δεν έχει εξήγηση. Να σας πω ότι με τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη και τον Μίνωα ήμασταν συμμαθητές στη σχολή και αυτό αποτελεί δικλείδα ασφαλείας, γιατί γνωρίζουμε πώς λειτουργούμε υποκριτικά. Μάλιστα, ο Μίνως είναι ο καλύτερός μου φίλος από τα 19 μου χρόνια».