Ο 46χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε νεκρός την Κυριακή, στο μπάνιο του διαμερίσματός του στη Νέα Υόρκη, από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, όπως έγραψε το govastileto.gr.

Λίγες ώρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του Philip Seymour Hoffman μια νέα αποκάλυψη βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ο διάσημος ηθοποιός σύμφωνα με δημοσιεύματα τους τελευταίους μήνες περνούσε τραγικές στιγμές, αρχής γενομένης με τον χωρισμό του.

Μόλις το περασμένο Φθινόπωρο, χώρισε από την επί σειρά ετών αγαπημένη του,  την σχεδιάστρια ρούχων Mimi O’ Donnell, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά, τον Cooper Alexander, την Tallulah και την Willa, ηλικίας 10, 7 και 5 ετών, αντίστοιχα.

philipoikogeneia

Μετά τον χωρισμό, ο 46χρονος ηθοποιός εγκατέλειψε το υπερπολυτελές σπίτι του και νοίκιασε ένα μικρό διαμέρισμα, εκείνο στο οποίο βρέθηκε νεκρός. Aν και ο ίδιος είχε παραδεχθεί την εξάρτησή του από τις ουσίες, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο χωρισμός τον οδήγησε στα άκρα.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Hoffman έγινε στις 17 Ιανουαρίου, στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Sundance, στην Γιούτα, όπου ο ίδιος απέφυγε να κάνει πολλές δηλώσεις.

Δείτε το βίντεο