Δεν έχει τέλος η τραγωδία με τον 40χρονο πρωταγωνιστή του «Fast and the Furious», Paul Walker, και τον 38χρονο κολλητό του φίλο Roger Rodas, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο το Σάββατο στην Καλιφόρνια, όταν η αγωνιστική Porsche Carrera στην οποία επέβαιναν, καρφώθηκε σε ένα δέντρο και άρπαξε αμέσως φωτιά, με αποτέλεσμα να βρουν και οι δυο τραγικό θάνατο.

Ο 40χρονος ηθοποιός βρισκόταν σε έκθεση αυτοκινήτων που είχε διοργανώσει ο ίδιος -μέσω της φιλανθρωπικής οργάνωσης “Reach Out Worldwide” που είχε ιδρύσει-με σκοπό την ενίσχυση των θυμάτων του πρόσφατου τυφώνα στις Φιλιππίνες. Λίγο πριν τις 15:30 (τοπική ώρα), ο Paul Walkerμπήκε σε μια κόκκινη Porsche Carrera GT μαζί με τον φίλο του και πρώην οδηγό αγώνων, Roger Rodas, ο οποίος ήταν επίσης οικονομικός σύμβουλος του ηθοποιού και CEO του Always Evolving, του καταστήματος για car customization όπου είχε διοργανωθεί η έκθεση.

paul

Τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, λίγες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα είναι συγκλονιστικά.

 

O Paul Walker τριάντα λεπτά πριν το δυστύχημα

Ο Paul Walker και ο φίλος του Roger Rodas

paulfilos

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν τα ξένα Μ.Μ.Ε, ο 8χρονος γιος του Roger Rodas, οδηγού της μοιραίας Porsche, με το που είδε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο μπαμπάς του να καρφώνεται στο δέντρο και να αρπάζει φωτιά, έτρεξε από το σημείο όπου βρισκόταν, και προσπάθησε να σώσει τον πατέρα του, από το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

paulatixima2

Αυτόπτες μάρτυρες, λένε πως ο 8χρονος γιος του Roger Rodas, έφτασε στο σημείο μέσα σε δευτερόλεπτα, για να απεγκλωβίσει τον μπαμπά του.

paulatixima

Ακόμα πιο τραγικό, είναι πως η έκταση των εγκαυμάτων στα σώματα των δυο ανδρών, είναι τόσο μεγάλη, που μετά δυσκολίας μπορούν να αναγνωριστούν.

paulsimeioma

Μάλιστα ο ιατροδικαστής του Los Angeles, έχει ζητήσει να εξεταστούν οι οδοντοστοιχίες τους, ώστε να γίνει ακριβής αναγνώριση. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αυτοψίες των δυο πτωμάτων, θα καθυστερήσουν και θα γίνουν έως τα τέλη της εβδομάδας.

pau;lautokinito

 

Από την άλλη, τώρα χθες κυκλοφόρησε μια ανάρτηση στο facebook από την κόρη του, Paul Walker, Meadow Rain, η οποία μέσα από τον λογαριασμό της, με ένα σπαρακτικό μήνυμα που έγραψε αποχαιρέτισε τον πατέρα της.

tmzwalker

Ωστόσο, σήμερα, το ΤΜΖ αποκαλύπτει πως η 16χρονη κόρη του αδικοχαμένου ηθοποιού δεν έχει προφίλ ούτε στο facebook, ούτε σε κανένα άλλο social media. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, οι συγγενείς του φρόντισαν να κατέβει αμέσως το ψεύτικο προφίλ, που είχε δημιουργηθεί.

walkerkori2