Όταν δύο τόσο καλλίγραμμες γυναίκες συναντιούνται στην παραλία, ο φωτογραφικός φακός δεν υπάρχει περίπτωση να αντισταθεί…

Έτσι, λοιπόν, όταν το περιοδικό YOU βρέθηκε στην Κυλλήνη και έπεσε πάνω στην Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Σάσα Σταμάτη, απαθανάτισε το στιγμιότυπο και έγινε αυτόπτης μάρτυρας μιας ιδιαίτερα χαρούμενης στιγμής των δύο κοριτσιών, που, αυτή την περίοδο, έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν και να απολαμβάνουν ξένοιαστες τις διακοπές τους.

Η μεν Ντορέττα, λοιπόν, δέχτηκε πρόταση από το MEGA για να είναι η παρουσιάστρια του «Music school», του νέου μουσικού διαγωνισμού στον οποίο θα πάρουν μέρος 16 νέα παιδιά με ταλέντο στο τραγούδι, η δε Σάσα, μετά το τέλος του «Πρωινού», χαλαρή πια, ετοιμάζει βαλίτσες για διακοπές σε πολλά νησιά – μεταξύ των οποίων και στην Τήνο, μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Κουβεντούλα, λοιπόν, και απανωτά τηλεφωνήματα, αραχτές στην παραλία, αφού, αν μη τι άλλο, οι δυο τους έχουν τουλάχιστον τακτοποιήσει τα επαγγελματικά τους. Όσο για τα προσωπικά τους, μπορούν να περιμένουν!

Δείτε φωτογραφίες

ntoretasasa1

ntoretasasa2

ntoretasasa3