Δεν την προλαβαίνουμε το τελευταίο διάστημα την 41χρονη ηθοποιό, από τη μία οι οδηγίες στις γυναίκες για το πώς να φροντίζουν την ευαίσθητη περιοχή, τώρα σεξουαλικές της προτιμήσεις!

Δεν είναι άλλη από την Cameron Diaz, η οποία σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour, για ακόμη μία φορά ήταν αποκαλύπτική. «Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι όμορφες. Πάρα πολύ όμορφες. Και πιστεύω πως όλες τους κάποια στιγμή έχουν δει ερωτικά μια άλλη γυναίκα. Είναι φυσικό να νιώθεις θαυμασμό για την ομορφιά άλλων γυναικών!» είπε.

diaz2

Και πρόσθεσε πως: “Αγαπώ τις γυναίκες και δεν πιστεύω στην ζήλια μεταξύ τους! Δεν είναι ωραίο συναίσθημα. Άλλωστε οι γονείς μου, μου έλεγαν πάντα ότι δεν πρέπει να φθονώ αυτά που διαθέτουν οι άλλοι, και πως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ο,τι καλύτερο μπορώ σε αυτό που κάνω ήδη”.

Τέλος, τόνισε πως δεν την ενδιαφέρει η ηλικία της, αφού έπαψε πλέον να είναι το νέο, όμορφο κορίτσι, με αποτέλεσμα όσο περνάνε τα χρόνια, να της προτείνουν πιο ενδιαφέροντες και σοβαρούς ρόλους.

diaz3

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Cameron Diaz μιλάει για την έλξη της στο γυναικείο φύλο. Το 2010, σε παλαιότερη της συνέντευξη, η διάσημη ηθοποιός είχε ξαναπεί πως θα μπορούσε να «πάει» με άλλη γυναίκα.