Η διάσημη τηλεπερσόνα παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της και πατέρα του παιδιού της το Σάββατο το απόγευμα στο κάστρο “Fort” της Φλωρεντίας. 

Από τα τέσσερα νυφικά που είχε πάρει προκειμένου να διαλέξει, η 33χρονη Kim αποφάσισε να φορέσει αυτό από τον οίκο Givenchy!

kimnifi

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hollywoodlife, το συνολικό κόστος του γάμου υπερπαραγωγή ήταν 10.8 εκατομμύρια δολάρια, με την ασφάλεια να μην επιτρέπει στους διάσημους καλεσμένους να έχουν ούτε τα κινητά τους τηλέφωνα μαζί, για να μην διαρρεύσει καμία φωτογραφία!

kimg3

Ηχηρή απουσία ήταν αυτή της Beyonce και το Jay Z, παρά το ότι είχε γραφτεί πως ο διάσημος ράπερ θα πάντρευε τον κολλητό του.

gamok2

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το διάσημο ζευγάρι δεν πήγε στο γάμο γιατί καλεσμένη θα ήταν και η σχεδιάστρια Ρέιτσελ Ρόι και κολλητή της Kim που ένα από τα σενάρια την ήθελαν αιτία για τον καβγά της αδελφής της Beyonce με τον Jay Z στο ασανσέρ.

pirotexnimata

kimg4

Οι θαυμαστές του διάσημου ζευγαριού τώρα μη έχοντας υλικό για να αναρτήσουν στα social media, χρησιμοποιήσαν μια φωτογραφία τους από τη φωτογράφιση στη Vogue, η οποία έκανε θραύση!

voguek