Το ΣΔΟΕ μετά το λουκέτο σε νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος και τη σύλληψη του διοργανωτή συναυλίας του Γιάννη Πλούταρχου για φοροδιαφυγή συνέχισε τον έλεγχο.

Αυτή τη φορά σειρά είχε ένα beach bar στο Λιτόχωρο, όπου θα εμφανιζόταν ο Αντώνης Ρέμος χθες το βράδυ Παρασκευής 10 Αυγούστου,  όπως ήταν προγραμματισμένο. Οι θαμώνες έπρεπε να πληρώσουν εισιτήριο 20 ευρώ με το ποτό τους. Βέβαια οι διοργανωτές δεν είχαν λογαριάσει το ΣΔΟΕ. Μετά από έλεγχο βρέθηκε ότι το καφέ-μπαρ δεν είχε τα απαραίτητα χαρτιά από την εφορία που έπρεπε ώστε να δικαιολογεί την εμφάνιση του τραγουδιστή και μπήκε λουκέτο για 48 ώρες στην επιχείρηση.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που από την Πέμπτη βρίσκονταν στην Πάργα και την Παρασκευή, αφού τον ξύπνησε ο σεισμός στην περιοχή,  έφτιαξε βαλίτσες για Λιτόχωρο.

«Και μετά από ένα ταρακουνημένο πρωινό στην Πάργα παίρνουμε τον δρόμο για Λιτόχωρο !!!! ( με στάση βέβαια στο Μετσοβο τα 5 φφφφφ)», έγραψε στον λογαριασμό στο twitter χθες ο Αντώνης Ρέμος.

 

Το πρώτο tweet του Αντώνη Ρέμου για το λουκέτο στο beach bar στο Λιτόχωρο

remosparga

 

Ενώ με νέο του tweet λίγες ώρες μετά στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Αντώνης σχολίασε περαιτέρω το λουκέτο που μπήκε από το ΣΔΟΕ σε beach bar του Λιτόχωρου, στο οποίο και θα τραγουδούσε, γράφοντας: “Καλημέρα φιλαράκια μου. Για άλλη μια φορά καλούμαι να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να μην βάζουν μυαλό”.

 

Το δεύτερο tweet του Αντώνη Ρέμου για το λουκέτο στο beach bar στο Λιτόχωρο

ρεμοςλιτοχωρο2

Η αφίσα του Αντώνη Ρέμου για την εμφάνισή του σε beach bar στο Λιτόχωρο

remossdoe