Ο Νίνο σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Fame Story» και για τα παιδιά που βγαίνουν από διάφορα αντίστοιχα μουσικά σόου!

Άραγε πιστεύει πως θα είναι τόσο τυχερά, όσο υπήρξε εκείνος; «Τώρα πια είναι πολλά τα μουσικά σόου και έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Όταν βγήκα εγώ, δεν υπήρχαν καν τα social media όπως τα ξέρουμε τώρα. Κανείς δεν θα τους ξυπνήσει μέσα στη νύχτα με μια ιδέα, κανείς δεν έχει ως όνειρο να τους πάει ψηλά καλλιτεχνικά. Έχει χαθεί η έμπνευση. Σαν να βάζεις χίλια κέτσαπ σε ένα ράφι. Θα τους βγάλουν ένα τραγούδι για να ακουστεί στα ραδιόφωνα. Αν αρέσει, έχει καλώς. Και από την άλλη βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση που ένα απλό, λαϊκό παιδί χωρίς καμία βοήθεια από δισκογραφικές, χωρίς κανέναν, μόνος του στο διαμέρισμά του, έστησε την κάμερα απέναντί του, πήρε την κιθάρα του και είπε τα τραγούδια του. Ο λόγος φυσικά για τον Παντελή Παντελίδη που ταρακούνησε όλη την Ελλάδα. Του αξίζουν όλα τα βραβεία», δήλωσε στο Εγώ Weekly.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Έχω και άλλα παραδείγματα. Τον Αντώνη Ρέμο και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Και ποιος δεν ζηλεύει το ρεπερτόριό τους; Ή του Μπάμπη Στόκα που είναι ο αγαπημένος μου, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Γιάννη Κότσιρα, του Νότη Σφακιανάκη. Αλλά και του Σάκη Ρουβά»