Στη Γλυφάδα βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες η 33χρονη ηθοποιός και ο επιχειρηματίας πρώην σύζυγός της. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Κώστας Πηλαδάκης, που έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον 9χρονο Διονύση και τον 8χρονο Φίλιππο, συναντήθηκαν σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής, όπου γευμάτιζε με τα παιδιά τους.

“Ο Κώστας δεν πρόλαβε να φάει μαζί τους, αφού είχε ένα σημαντικό ραντεβού πριν και καθυστέρησε να φτάσει” αναφέρει πηγή στο περιοδικό ΟΚ!. “Η Ντορέττα προτιμάει να τρέφεται υγιεινά, καταναλώνοντας μικρές ποσότητές χωρίς να στερείται κάτι. Με τα παιδιά παρήγγειλαν ψάρι και σαλάτες” συνεχίζει το ίδιο πρόσωπο.

 

“Οι γιοι της είναι η πρώτη προτεραιότητα στη ζωή της. Είτε καταλήξει να εργαστεί στο θέατρο το καλοκαίρι είτε όχι θα φροντίσει να βρει χρόνο να για να πάει διακοπές μαζί τους, αφού ολοκληρώσουν τη σχολική χρονιά τον Ιούνιο. Πάντως εκείνη προτιμάει να μην εργαστεί το καλοκαίρι, καθώς ο χειμώνας της ήταν γεμάτος υποχρεώσεις και το ίδιο δραστήριο προβλέπεται και το φθινόπωρο θεατρικά, ίσως και τηλεοπτικά” καταλήγει η ίδια πηγή.

 

Δείτε φωτογραφίες

ntoretta1

ntoretta2

ntoretta3