Η Αγγελική Ηλιάδη φωτογραφήθηκε με τους δύο άντρες της ζωής της, τον γιο της, Μπαμπίνο και τον αδελφό της, Κωνσταντίνο.

Η τραγουδίστρια μετά από τα προβλήματα που τη χώριζαν εδώ και χρόνια από τους γονείς της , όπως η ίδια είπε βρίσκονται ξανά μαζί: «Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα, αλλά με μαγικό τρόπο, όταν αποφασίζεις να κλείσεις κάποια πράγματα, είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Νιώθω ευλογημένη τώρα πια που έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να σου την πάρει κανένας στη ζωή. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι που μπορώ να πω τα πάντα κι αυτό μου είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα συγκατοικεί με τον αδελφό της και τον γιο της: «Ο αδελφός μου είναι εξαιρετικό παιδί, περνάμε υπέροχα μαζί και είναι σημαντική η παρουσία του και για τον γιο μου. Παίζουν, ζωγραφίζουν, είναι απολαυστικό να τους βλέπεις μαζί».

Όσο για τον γιο της είπε στο people: «Ο γιος μου είναι το θαύμα της ζωής μου και χαίρομαι όταν μου λέει ότι είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Μόνο μια φορά που δεν το άφησα να πάει σε ένα φίλο του μου φώναξε ότι δεν είμαι καθόλου καλή τραγουδίστρια. Δεν το εννοούσε, ήταν η αντίδραση της στιγμής. Είναι ζωηρός, αλλά μου αρέσει αυτό. Είναι δυναμικός και ανεξάρτητος πια, ενώ παλιά ήμασταν κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο και μου αρέσει που δείχνει έντονα την αγάπη του!».

Στο περιοδικό φιλοξενούνται και δηλώσεις του πατέρα της Αγγελικής, Βασίλη: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να βλέπω τα παιδιά μου μαζί και ευτυχισμένα. Έχω κοντά μου το εγγόνι μου, που μου είχε λείψει πολύ! Φυσικά μου έλειπε η Αγγελική, της έχω αδυναμία, μικρή τη φώναζα “Κίκο” και φρόντιζα να μην της λείψει τίποτα. Τα παιδιά μου με στηρίζουν στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω και η επανασύνδεση μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω. Θέλω και δεύτερο και τρίτο εγγόνι από την Αγγελική, έχει όλο το χρόνο μπροστά της».

Και ο αδελφός της όμως, μίλησε για τη ζωή με την Αγγελική και τον ανιψιό του: «Τον Μπάμπη τον αισθάνομαι σαν γιο μου. Τον αγαπώ πολύ, είναι πανέξυπνος. Τα βράδια, πριν κοιμηθεί, μας αρέσει να παλεύουμε. Το πρωί ξυπνάμε μαζί και περιμένουμε το σχολικό. Με την αδελφή μου ήμασταν αυτοκόλλητοι από μικροί. Άλλωστε οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν τα διαλείμματα τους. Η Αγγελική είναι τι στήριγμά μου και εγώ το ίδιο για εκείνη. Βγαίνουμε μοιραζόμαστε τα μυστικά μας».