Τρεις μήνες μετά το τελευταίο δημοσίευμα που ήθελε το διάσημο ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά,  νέες φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν τον Robert Pattinson έξω από το σπίτι της Kristen Stewart, βάζουν “φωτιά” στις φήμες περί επανασύνδεσης.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον 27χρονο ηθοποιό έξω από το σπίτι της Stewart στη Νέα Υόρκη ενώ, όπως αναφέρει ο φωτογράφος «Έμοιαζε να είναι αγχωμένος». Μάλιστα, η ίδια πηγή αναφέρει ότι προσπάθησε αρκετά ώστε να μην τον δει κανείς.

Τον τελευταίο καιρό η 23χρονη ηθοποιός είναι απασχολημένη γυρίζοντας τη νέα της ταινία. Από την άλλη, ο Robert Pattinson  χρεώθηκε μια σχέση με την εγγονή του Elvis Presley, με την οποία εθεάθη να περνάει αρκετά βράδια μαζί.

O Robert και η Kristen ήταν μαζί για δύο περίπου χρόνια μέχρι το σκάνδαλο απιστίας της ηθοποιού με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός», Rupert Sanders. Έκτοτε, χώρισαν, τα ξαναβρήκαν και το τελευταίο διάστημα ήταν και πάλι χώρια -τον Μάιο ο Πάτινσον μάζεψε τα πράγματά του από το σπίτι της ηθοποιού.

Ο Robert Pattinson έξω από το σπίτι της Kristen Stewart

pattins2

pattins1

pattins3