Τι κι αν ο Brad Pitt είχε σκοπό να συναντηθεί με τη σύντροφό του Angelina Jolie και τα έξι τους παιδιά στο Σίδνεϊ τα Χριστούγεννα;  Το διάσημο ζευγάρι έσμιξε  νωρίτερα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

brad1

Η οικογένεια επιβιβάστηκε σε ένα πολυτελές γιοτ που ονομάζεται “Ghost in Sydney Harbour” , και ο Brad άρχισε αμέσως να απαθανατίζει τις διακοπές τους με τη φωτογραφική μηχανή του.

brad

Την ώρα που η Angelina και τα παιδιά ήταν πάνω στο σκάφος, ο αφοσιωμένος μπαμπάς Brad βρήκε την ευκαιρία για μια οικογενειακή φωτογραφία. Η Angelina ήταν ντυμένη απλά στα μαύρα, με ένα jacket και aviator γυαλιά ηλίου.

Πηγή αναφέρει στη “Us Weekly” ότι ο Brad είχε οριστεί να συναντήσει την οικογένειά του λίγο μετά τα 50ά γενέθλιά του στις 18 Δεκεμβρίου, αλλά φαίνεται πως εκείνος δεν μπορούσε να περιμένει ούτε για μια στιγμή.

brada

Ο διάσημος ηθοποιός, αυτή την περίοδο δουλεύει σκληρά για τα γυρίσματα της ταινίας “The Fury” στην Αγγλία, ενώ η Angelina έχει έδρα το Σίδνεϊ σκηνοθετώντας τη νέα δουλειά της.

bradan

 

Νωρίτερα , ο Brad και η Angelina είχε φτάσει με όλη την οικογένεια στην παραλία για να πάρουν ένα θαλάσσιο ταξί και να φτάσουν στο γιοτ.

bradparalia