Μια απίστευτη ιστορία ζωής κρύβεται πίσω από ένα 20χρονο κορίτσι, το οποίο συμμετέχει στο σόου των φετινών καλλιστείων για τη “Μις Κύπρος”, το οποίο παρουσιάζει η Έλενα Παπαβασιλείου. Η Κύπρος έχει συγκλονιστεί από το δράμα που ζει η νεαρή τις τελευταίες δέκα μέρες.

Το μοντέλο επιλέχθηκε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό και όπως είπε γέμισε ευτυχία αφούαυτό ήταν η αρχή για να καταφέρει να πιάσει το όνειρό του. Ημοίρα όμως, έπαιξε ένα πολύ κακό παιχνίδι, αφού την περασμένη Τρίτη, την ώρα που εκείνη φωτογραφιζόταν για τις ανάγκες της εκπομπής, έμαθε ότι η πρώτη της εξαδέρφη “έχασε” την ζωή της από τα χέρια του πρώην συζύγου της. Μάλιστα, υπήρξε και δεύτερο θύμα, το δεκάχρονο παιδί του ζευγαριού. Το τέλος της φρικτής ιστορίας γράφτηκε με την αυτοκτονία του συζύγου της εξαδέλφης του μοντέλου!

Υο τραγικό γεγονός έγινε πρώτη είδηση στα μέσα της Κύπρου, μιας και πρόκειται μια από τις μεγαλύτερες οικογενειακές τραγωδίες που έχουν σημειωθεί στο νησί.

Η νεαρή αμέσως μόλις ενημερώθηκε ξέσπασε σε κλάματα, αφού η εξαδέλφη της ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα καιείχαν μεγαλώσει μαζί.

 

Δείτε το βίντεο με το θέμα, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Μελέτησέ το”.