Την παρουσίαση του δίσκου της έκανε την Πέμπτη το βράδυ, 3 Οκτωβρίου, η Νατάσσα Μποφίλιου και πολλοί διάσημοι φίλοι της βρέθηκαν κοντά της για να τη συγχαρούν και να την ακούσουν να ερμηνεύει με το μοναδικό της τρόπο τα νέα της τραγούδια. Το καινούργιο άλμπουμ της τραγουδίστριας έχει τον τίτλο Άνω Τελεία και περιλαμβάνει έξι ολοκαίνουργια τραγούδια σε μουσική του Στάμου Σέμση.

Η Νατάσσα Μποφίλιου μετά από μία πολύ επιτυχημένη περιοδεία, αυτήν την περίοδο είναι και πάλι σε πρόβες αφού ετοιμάζει το νέο κύκλο παραστάσεών της που ξεκινούν το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στο Passport στον Πειραιά. Οι εμφανίσεις της θα διαρκέσουν μέχρι και τις 14 Δεκεμβρίου και στο πλευρό της θα είναι τόσο ο Στάμος Σέμσης, όσο και ο αγαπημένος της συνεργάτης Θέμης Καραμουρατίδης.

Η παρουσίαση του δίσκου της χθες, έγινε επίσης στο μαγαζί όπου θα μπορούν να την απολαμβάνουν οι θαυμαστές της και η Νατάσσα Μποφίλιου ντυμένη στα λευκά, υποδέχθηκε τους φίλους της, όπως ο Πάνος Μουζουράκης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Γιώτα Νέγκα, η Ορσαλία Παρθένη, ο Αιμίλιος Χειλάκης και πολλούς ακόμα.

Δείτε φωτογραφίες από τους celebrities που βρέθηκαν στην παρουσίαση δίσκου της Νατάσσας Μποφίλιου

[doptg id=”763″]