Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν σήμερα καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή και μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του Έλενα Τζαβαλιά, το φλερτ που δέχτηκε από άνδρα αλλά και την πρόταση για το “Just the 2 of Us”.

Ο γνωστός performer μίλησε για τη σύζυγό του και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι ζευγάρι 11 χρόνια και ότι, ενώ στην αρχή τσακώνονταν, τώρα ο ίδιος το γυρνάει στην πλάκα.

Ο Μάρκος μεταξύ άλλων μίλησε και για το φλερτ από άτομο του ιδίου φύλου που δέχτηκε αλλά και για το πως αντέδρασε. «Έχασα δουλειά, επειδή με φλέρταρε άτομο του ιδίου φύλου από τον χώρο και εγώ δεν ανταποκρίθηκα. Ο μόνος είμαι; Παλιά συνέβαινε με τις γυναίκες, τώρα συμβαίνει μόνο με τους άνδρες αυτό», είπε στο Πρωινό και συμπλήρωσε «Σε άλλη περίπτωση που μου έτυχε, δεν αντέδρασα βίαια, ούτε βρίζοντας, αλλά έφυγα σαστισμένος. Το περιστατικό αυτό μου συνέβη σε μικρή ηλικία κι εκεί τα έχασα και έφυγα».

Τέλος, αποκάλυψε ότι έχει αύριο ραντεβού με τα στελέχη του Mega σχετικά με το αν θα συμμετάσχει τελικά ή όχι στο “Just the 2 of Us”, ενώ παραδέχτηκε πως του χρόνου θα βρίσκεται και πάλι στην τηλεοπτική πραγματικότητα μέσα από ένα show που ετοιμάζει.