Η εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και όπως είδαμε το καθημερινό πρόγραμμα των celebrities ήταν αρκετά φορτωμένο. Δείτε παρακάτω που πήγαν οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz και τι έκαναν.

Ο Λευτέρης Πανταζής με την κόρη του Κωνσταντίνα βγήκαν για φαγητό, η Βίκυ Καγιά διασκέδασε στην “Αποθήκη”, ο Λάκης Γαβαλάς συνεχάρη από κοντά τον Γιώργο Σαμπάνη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, ο Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε στο κέντρο που τραγουδάει η  Πάολα, ανέβηκε στη σκηνή και της έδωσε κι ένα φιλί στο στόμα. Στα γενέθλια του Παντελή Παντελίδη βρέθηκαν πολλοί φίλοι του αλλά και ο Αντώνης Ρέμος. Η Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη βρέθηκαν στο θέατρο, οι πρωταγωνιστές της παράστασης “ΚΤΕΛ” διασκέδασαν στο “Κέντρο Αθηνών”, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και αρκετοί επώνυμοι βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “Diana”, η Έλενα Παπαβασιλείου ταξίδεψε μέχρι την Αράχωβα με την φίλη της Σοφία Δριστέλα και ο Θανάσης Ευθυμιάδης βγήκε βόλτα με τις κόρες του.

Η Ζωή Γιακουμάτου παρουσίασε τη νεά της κολεξιόν ρούχων με πλήθος celebrities να δίνουν το παρών, η Ελεονώρα Μελέτη και η Ελένη Μενεγάκη απαθανατίστηκαν σε καθημερίνες στιγμές τους, η Ολυμπία Χοψωνίδου εθεάθη στη Γλυφάδα να κάνει αγορές μαζί με τους γιους της, ο Σάκης Ρουβάς και πολλοί επώνυμοι χειροκρότησαν τον “Πουπουλένιο” Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στον γυναικολόγο της.

Τέλος, είδαμε το ταξίδι αστραπή της Κατερίνας Στικούδη στη Σκιάθο και τη Δέσποινα Βανδή να κάνει αγορές μετά το “διαζύγιό” της με τον Νότη Σφακιανάκη.

Δείτε τις βόλτες των Ελλήνων celebrities την περασμένη εβδομάδα

[doptg id=”1090″]