Άλλη μία εβδομάδα πέρασε και όπως είδαμε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr και των εβδομαδιαίων περιοδικών πήρε “φωτιά”. Πού πήγαν και τι έκαναν οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz; Δείτε παρακάτω.

Η Ελένη Μενεγάκη, η Δούκισσα Νομικού και η Ράνια Θρασκιά ήταν κάποιοι από τους επώνυμους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά το cirque du soleil” Στην πρεμιέρα του θέατρου “Gloria” βρέθηκαν ο Νίκος Βουρλιώτης με τη σύζυγό του Όλγα Καρπαθάκη, οι οποίοι πόζαραν και συνεχάρηκαν από κοντά μία εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης, Λάουρα Νάργες. Στα νότια προάστια πέτυχε ο φακός την Ελένη Πετρουλάκη με τα παιδιά της να κάνουν βόλτες, στο Κολωνάκι βρέθηκαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με τον Πέτρο Λαγούτη και τον Σωτήρη Καλυβάτση. Η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε βόλτες με την μονάκριβη κόρη της, Μάργκο.

Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Μαρία Κορινθίου βρέθηκαν στο σχολείο για χάρη των παιδιών τους. Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε τις αγορές της σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι και από την άλλη η Φαίη Σκορδά με casual ντύσιμο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ απόλαυσε τον καλό καιρό στα νότια προάστια. Στις πρόβες του πολυαναμενόμενου μιούζικαλ εντόπισε τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Θοδωρή Αθερίδη ο φακός των φωτογράφων. Η Δέσποινα Βανδή έκανε τις αγορές της στο super market για την οικογένειά της

Δείτε τις βόλτες των επωνύμων την εβδομάδα που μας πέρασε

[doptg id=”930″]