Στο REX και στη σκηνή “Μαρίκα Κοτοπούλη” βρέθηκαν χθες το βράδυ αρκετοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz. Ο λόγος; Η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Πρόβα νυφικού” με τους: Άλκη Κούρκουλο, Θέμη Πάνου, Ευγενία Δημητροπούλου, Δανάη Σκιάδη, Θέμις Μπαζάκα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Γιώργο Κοτανίδη.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr φυσικά ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό! Ανάμεσα στους επώνυμους που έδωσαν το “παρών” ήταν οι: Μαριάννα Λάτση με την κόρη της Εριέττα Κούρκουλου, Γιώργος Μαζωνάκης, Βίκυ Βολιώτη, Σωτήρης Χατζάκης, Διονύσης Φωτόπουλος, Γεράσιμος Αρσένη, Λούκα Κατσέλη, Δημήτρης Σκαρμούτσος με την Μαριέττα Ντάνα και άλλοι.  Φυσικά στο πλευρό του Άλκη Κούρκουλου ήταν τα αδέλφια του.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου: Λίγο πριν τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, σε μια επαρχιακή πόλη, η Αγγελική και ο Απόστολος, αρραβωνιάζονται. Από την πρώτη κιόλας μέρα, ένοχα μυστικά, που σχετίζονται με το παρελθόν του άντρα βγαίνουν στην επιφάνεια. Όμως, μπροστά στην πίεση των κοινωνικών συνθηκών, η Αγγελική υποχωρεί, τα μυστικά αποσιωπούνται και ο γάμος πραγματοποιείται. Αυτή θα είναι η αρχή για μια αλληλουχία δραματικών γεγονότων, αφού η συμπεριφορά του Απόστολου, ο οποίος μετά το ξέσπασμα του πολέμου δε θα διστάσει να συνεργαστεί με τους Γερμανούς, ξεφεύγει από κάθε όριο.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Βαφέας.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα

[doptg id=”1438″]