Μπορεί κάποιοι celebrity να έχουν επιστρέψει στο “κλεινόν άστυ”, κάποιοι άλλοι όμως και αυτή την εβδομάδα που μας πέρασε έκαναν τις βουτιές τους και απόλαυσαν τον ήλιο μαζί με τους συντρόφους τους, την οικογένειά τους αλλά και μόνοι τους.

Την εβδομάδα που μας πέρασε ο φωτογραφικός φακός των εβδομαδιαίων περιοδικών εντόπισε τον Θοδωρή Παπαλουκά με την σύζυγό του Βασιλική Τσεκούρα στη Μύκονο. Εκεί βρέθηκαν όμως και ο Χρήστος Μενιδιάτης με την οικογένειά του, αλλά και η Εβελίνα Παπαντωνίου με την φίλη της Στέλλα Δημητρίου.

Στη Σύρο έκαναν τις τελευταίες του βουτιές ο Χρήστος Δάντης με τη σύζυγό του και την κόρη τους, ενώ τη Βάρκιζα προτίμησαν για το  μπάνιο τους  η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας με την κόρη τους, Μάργκω.

Η Ελένη Φουρέιρα ξεκουράστηκε και δροσίστηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται με τον Αντώνη Ρέμο και τον Στέλιο Ρόκκο.

Τέλος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με την αγαπημένη του έκαναν βόλτες με το σκάφος στη Σκιάθο, ενώ με το φουσκωτό είδαμε και τον Γιώργο Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά και τη Δήμητρα Ματσούκα.

Οι τελευταίες βουτιές των επωνύμων πριν την επιστροφή στην Αθήνα

[doptg id=”537″]