Πρεμιέρα είχε χθες το βράδυ η νέα κινηματογραφική ταινία “Λιμουζίνα” του Νίκου Παναγιωτόπουλου, με πρωταγωνιστές τον Νίκο Κουρή και την Δούκισσα Νομικού.
Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr  ήταν εκεί και απαθανάτισε όλους τους επώνυμους που έδωσαν το παρών. Ανάμεσά τους ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Στικούδη, η Κλέλια Πανταζή, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Βίκυ Βολιώτη και άλλοι.
Λίγα λόγια για την ταινία: Ο Μάρκος, η Κολέτ και ο Μαξ ξεκινούν από το Παρίσι της δεκαετίας του ’60, προκειμένου να επιχειρήσουν ένα ταξίδι με αυτοκίνητο στην Ελλάδα του σήμερα. Μέσα από συναντήσεις με διάφορα μυθικά και φανταστικά πρόσωπα, περνούν από την ξεγνοιασιά των νιάτων στην ωριμότητα. “Η Λιμουζίνα” μεταφέρει τους επιβάτες της ανάμεσα σε χρόνια, τόπους και κινηματογραφικά είδη, για να αναδειχθεί σε γνήσιο δημιούργημα του παναγιωτοπουλικού σύμπαντος. Όπως μαρτυρά και ο τίτλος, πρόκειται για μία κωμωδία παρεξηγήσεων, ένα σύγχρονο παραμύθι πάνω στις περιπέτειες της ενηλικίωσης. Μια ταινία με αυτοσχεδιασμούς, με δοκιμές σκέψεων, ένα παιχνίδι με το παράδοξο και μια τολμηρή αυθαιρεσία, στο επίπεδο της κινηματογραφικής σύμβασης.
Δείτε φωτογραφίες
[doptg id=”1319″]