Η Εριέττα Κούρκουλου από τη μέρα που έμαθε ότι ψηφίστηκε στο Κοινοβούλιο της Ρουμανίας  η θανάτωση των αδέσποτων σκύλων έναντι αμοιβής, εξοργίστηκε και αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί.

Αρχικά έγραψε ένα μήνυμα στη προσωπική της σελίδα στο facebook εκφράζοντας την οργή της και στη συνέχεια διοργάνωσε πορεία διαμαρτυρίας, καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει. Χθες λοιπόν, έξω από τη Ρουμανική πρεσβεία στην περιοχή του Ψυχικού πραγματοποιήθηκε η διαμαρτυρία και είχε μεγάλη απήχηση.

Δίπλα στην Εριέττα Κούρκουλου βρέθηκαν για να τη στηρίξουν οι καλοί της φίλοι: Κώστας Μαρτάκης, Μαρία Κορινθίου και Χριστίνα Σάλτη.  Η Εριέττα μάλιστα, μαζί με τους συνεργάτες της έφτιαξε μπλούζες που έγραφαν ότι πρέπει να μην προχωρήσει αυτή η απόφαση.

Η Μαρία Κορινθίου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στηρίζουμε τις φιλοζωικές και τα ζώα, διαμαρτυρόμαστε ως φιλόζωοι, ως άνθρωποι που έχουμε μεγαλώσει με ζώα, με αρχές του να αγαπάμε τα ζώα. Και θέλω να πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός ο κόσμος θα αρχίσει να ευαισθητοποιείτε λίγο περισσότερο σε αυτό το θέμα αλλά και να διαπαιδαγωγήσει σωστά τα παιδιά του. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάω και εγώ στο ταξίδι στην Ρουμανία. Από μικρή ηλικία είμαι δίπλα σε όλα αυτά και στηρίζω με όποιον δυνατό τρόπο μπορώ. Όσο μπορώ και όσο μπορεί να ακουστεί η φωνή μας και όσο το ακούσουνε από την δική μας την πλευρά να το κάνουμε».

Όμως δεν σταματούν εκεί οι κινητοποιήσεις καθώς αύριο η Εριέττα Κούρκουλου θα βάλει δύο λεωφορεία που θα αναχωρήσουν για την Ρουμανία, ώστε να διαμαρτυρηθούν και εκεί.

Δείτε φωτογραφίες από την πορεία διαμαρτυρίας της Εριέττας Κούρκουλου για  τη θανάτωση των αδέσποτων σκύλων

[doptg id=”650″]