Πολλούς και πολλές celebrities εντόπισε ο φακός των φωτογράφων την εβδομάδα που μας πέρασε. Άλλοι έκαναν τα ψώνια τους , άλλοι βρέθηκαν σε επίσημα events και άλλοι πάλι πήγαν στο θέατρο.

Ας ξεκινήσουμε με τον Νίκο Βέρτη, την Κατερίνα Καινούργιου και την Μαρία Ηλιάκη που βρέθηκαν στο opening του bar-restaurant “Baraonda”. Η Χριστίνα Κολέτσα αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό με τη σούπερ σέξι εμφάνισή της στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται. Ο Ηλίας Ψινάκης, η Μαρία Κορινθίου και η Νικολέττα Ράλλη με τη μητέρα της βρέθηκαν στο Μπάτμιντον για να δουν το ρωσικό μπαλέτο των Μπολσόι.  Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Θανάσης Αλευράς βρέθηκαν στο μαγαζί Shamone του Φώτη Σεργουλόπουλου στην πρεμιέρα “Παραμύθια μάντολες”.

Η Έλενα Τσαβαλιά τώρα, βρέθηκε στην πρεμιέρα του “HANGOVER IV”, όπως και η Πηνελόπη Πλάκα ενώ η Στέλλα Καλλή, ο Θάνος Πετρέλης, η Ελένη Φουρέιρα και η Πάολα έδωσαν το παρών στην απονομή του 7 φορές πλατινένιου Βασίλη Καρρά.

Η Δέσποινα Καμπούρη πήγε στο γήπεδο μαζί με τον Έλλη Κοκκίνου, η Μάρα Ζαχαρέα έκανε αγορές με την 16χρονη κόρη της και η Ελεονώρα Μελέτη εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και πήγε να επιδοθεί στο αγαπημένο της σπορ το wind surfing.

Η Τζούλι Μασίνο και η Έλντα Πανοπούλου διασκέδασαν στον Λευτέρη Πανταζή, ενώ η Όλγα Φαρμάκη με την αδελφή της Γωγώ, η Νίνα Λοτσάρη και η Σόφη Πασχάλη βρέθηκαν στα εγκαίνια νέο εστιατορίου στη Γλυφάδα.  Τέλος ο Γιώργος Λιάγκας με τη Σάσα Σταμάτη πήγαν στην πρεμιέρα του Πέτρου Φιλιππίδη στην παράσταση “Φον Δημητράκης”.

Δείτε πού πήγαν οι celebrities την εβδομάδα που μας πέρασε

[doptg id=”835″]