Η εβδομάδα τελείωσε και οι εγχώριοι celebrities είχαν πολλά να κάνουν, όπως είδαμε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα εβδομαδιαία περιοδικά και ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr.

Πολλοί ήταν οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz που βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί η Κάτια Δανδουλάκη, όπως οι: Γιάννης Λάτσιος, Γωγώ Μαστροκώστα, Δούκισσα Νομικού, Χρύσπα, Άλεξ Κάβδας, Κλέλια Πανταζή, Μιμή Ντενίση. Ο Νίκος Καρβέλας βρέθηκε με έναν καλό του φίλο στο γήπεδο ενώ η Έλενα Παπαβασιλείου και η Έλλη Αγγελιδάκη με τον γιο της έκαναν βόλτες στη Γλυφάδα.

Στα γενέθλια της Μάρθας Καραγιάννη βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι φίλοι της, όπως η Νίνα Λοτσάρη και ο Ιωσήφ Μαρινάκης. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Δημήτρη Σταρόβα πήγαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι να κάνουν μερικές αγορές, ενώ εκεί ήταν και η Μαρία  Μπεκατώρου με τη Μαρί Κυριακού. Η Άντζελα Δημητρίου τώρα με τον νέο της σύντροφο, Γιώργο Λεβεντάκη διασκέδασαν στον Λευτέρη ��ανταζή, ενώ η Βίκυ Καγιά πήγε στον Κωνσταντίνο Αργυρό σε μπάτσελορ πάρτι φίλης της. Η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε βόλτες με την μικρή της πριγκίπισσα, Μάργκω στη Γλυφάδα και η Ελένη Μενεγάκη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγαν στο γυμναστήριο. Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε για λίγο στη Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση της νέα συλλογής ρούχων που υπογράφει η ίδια.

Δείτε τις βόλτες των εγχώριων celebrities

[doptg id=”971″]