Η εβδομάδα τελείωσε και όπως είδαμε από τα εβδομαδιαία περιοδικά και από τον φωτογραφικό φακό του govastileto.gr οι εγχώριοι celebrities είχαν “γεμάτο” πρόγραμμα. Πού πήγαν και τι έκαναν; Δείτε παρακάτω.

Η Ευαγγελία Αραβανή έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του αγαπημένου της, Ηλία Βρεττού, η Ελένη Φουρέιρα έκανε τα ψώνια της χωρίς τον Γιώργο Σαμαρά στη Γλυφάδα, η Ελεονώρα Μελέτη διασκέδασε στο “Teatro” και στην Πάολα, ενώ η Χρύσπα και ο Βασίλης Καρράς βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης. Η Δήμητρα Ματσούκα εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ στην θεατρική πρεμιέρα της παράστασης “Αέρας”, ενώ η Άντζυ Σαμίου μετά από καιρό έκανε δημόσια εμφάνιση στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Οίκος Ευγηρίας”, πολλοί ήταν και οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz που βρέθηκαν στην παράσταση “Δε σε θέλω”. Η Ναταλία Δραγούμη παρουσίασε το βιβλίο με τις συνταγές που κάνει με την κόρη της, η Γωγώ Μαστροκώστα έβαλε το αθλητικό κολάν και πήγε να γυμναστεί ενώ η Κρίστη Τσολακάκη έκανε χριστουγεννιάτικες αγορές χωρίς τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε την Ευγενία Μανωλίδου και την Ελένη Μενεγάκη σε χαλαρές στιγμές, τον Πέτρο Φιλιππίδη με πλήθος Ελλήνων επωνύμων στην παράσταση “Τα Μούτρα”, τον Σάκη Μπουλά μετά την περιπέτεια της υγείας του στο θέατρο “Volt” και τη Ναταλία Δραγούμη σε πρωινή γυμναστική με τον σκύλο της.

Η Ολυμπία Χοψονίδου τώρα βρέθηκε στο γήπεδο  και είδε από κοντά με τους γιους της, τον σύντροφό της, Βασίλη Σπανούλη, η Πέγκυ Ζήνα έκανε βόλτες με τον Τάκη Ζαχαράτο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου και εμφανίζονται αυτήν την περίοδο, η Σίσσυ Χρηστίδου βγήκε βόλτα με τους γιους της και η Τατιάνα Μπλάτνικ απαθανατίστηκε στο κέντρο της Αθήνας να κάνει ψώνια.

Τέλος στο κέντρο εντόπισε ο φακός την Σταματίνα Τσιμτσιλή με την εγκυμονούσα αδελφή της και την Δέσποινα Βανδή να ψωνίζει σε γνωστό εμπορικό  κέντρο των βορείων προαστίων.

Δείτε τι έκαναν οι εγχώριοι celebrities την περασμένη εβδομάδα

[doptg id=”1123″]