Η εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και οι Έλληνες celebrities όπως είδαμε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα εβδομαδιαία περιοδικά και το govastileto.gr είχαν πολλά να κάνουν. Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και οι επώνυμοι κάνουν ψώνια, βόλτες και όχι μόνο.

Η Νίνα Λοτσάρη έκανε τα ψώνια της στη Γλυφάδα, ενώ η Γωγώ Μαστροκώστα και η τραγουδίστρια Demy – χωρίς τον Άκη Πετρετζίκη- σε εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια. Η Ελεονώρα Μελέτη δεν ξεχνά το αγαπημένο της σπορ, το surf ούτε τον Δεκέμβριο, ο φακός την “πέτυχε” στην Ανάβυσσο. Στην επίσημη πρεμιέρα του Αμιράλ έδωσαν το παρών πολλοί celebrities, η Άννα Βίσση και η Υβόννη Μπόσνιακ πόζαραν αγκαλιά στην ονομαστική γιορτή του Νίκου Καρβέλα, η Ελένη Μενεγάκη φορώντας τις γούνινες μπότες της αναχώρησε με τον αγαπημένο της για την Αράχωβα.

Η Εύα Αντωνοπούλου τώρα έβαλε τα αθλητικά της ρούχα και έκανε τη γυμναστική της ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον γιο της στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους, η Δέσποινα Καμπούρη και η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκαν με τα παιδιά τους σε συναυλία των “Onirama”, η Κατερίνα Κόκλα βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια να ψωνίζει για το σπίτι, χωρίς τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος έδωσαν ένα φιλί στο στόμα στην συνέντευξη τύπου για την παράστασή τους, “Ένα ή κανάνα”. Η Όλγα Φαρμάκη πόζαρε με την Ελένη Χατζίδου στον φακό, για την χριστουγεννιάτικη συλλογή κοσμημάτων Ελληνίδας σχεδιάστριας. Η Πέγκυ Ζήνα τέλος, έκανα τα ψώνια της εν όψει εορτών σε εμπορικό κέντρο.

Δείτε τι έκαναν την περασμένη εβδομάδα οι εγχώριοι celebrities

[doptg id=”1159″]