Οι καλοκαιρινές διακοπές για τους περισσότερους εγχώριους σταρ τελειώσαν και όπως είδαμε αυτήν την εβδομάδα αρκετοί ξεκίνησαν να μπαίνουν σε ρυθμούς δουλειάς. Πολλοί πάλι εντοπίστηκαν από τα εβδομαδιαία περιοδικά στα νησιά να κάνουν τις βόλτες τους και άλλοι να διασκεδάζουν στη νυχτερινή Αθήνα.

Την εβδομάδα που μας πέρασε μεταξύ άλλων είδαμε την πρώτη επίσκεψη του ζεύγους Λιάγκα-Σκορδά στον ΑΝΤ1, την Ελένη Μενεγάκη στα στούντιο “Pro” στην Παλλήνη να ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της, την Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό να κάνουν βόλτες χωρίς την κόρη τους  στην Κηφισιά αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να απολαμβάνει τις βόλτες της στη Γλυφάδα με casual αμφίεση.

Επίσης, είδαμε τη Δέσποινα Βανδή στο σούπερ μάρκετ μαζί με τα παιδιά της να ψωνίζει, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με την εγκυμονούσα Κατερίνα Κόκλα να κάνουν αγορές για το παιδικό δωμάτιο του γιου τους και τον Κρατερό Κατσούλη με τη μηχανή του στο κέντρο της Αθήνας.

Τέλος αρκετοί ήταν εκείνοι που το έριξαν και λίγο έξω. Συγκεκριμένα άλλοι βρέθηκαν στο Ηρώδειο, άλλοι στο θέατρο Βράχων και άλλοι στο “Ακρωτήρι” στη συναυλία που έδωσε ο Βασίλης Καρράς.

Δείτε τι έκαναν την περασμένη εβδομάδα οι Έλληνες επώνυμοι

[doptg id=”538″]