Φτάσαμε στο σαββατοκύριακο, ημ έρες ξεκούρασης για όλους.  Την εβδομάδα, όμως που πέρασε,  τα ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είχαν ένα γεμάτο πρόγραμμα. Πού πήγαν και τι έκαναν; Δείτε παρακάτω.

Η Βάσω Κολλιδά με τον αγαπημένο της, Γιάννη Εμμανουηλίδη εθεάθησαν σε χαλαρές στιγμές στη Γλυφάδα, να περπατούν χέρι-χέρι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή που θα γίνει για δεύτερη φορά μητέρα εντοπίστηκε από τους παπαράτσι με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και την κόρη τους, Νάγια, να κάνουν βόλτες στην Κηφισιά.

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, με νέο look, βγήκαν για ένα ρομαντικό δείπνο στα νότια προάστια. Η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της και η Δέσποινα Καμπούρη με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη απόλαυσαν την μουσικοθεατρική παράσταση των Μουζουράκη-Αλευρά στο club “Fuzz”.

Ο Τόνυ Μαυρίδης με την σύντροφό του, Ευαγγελία Καραμπατζάκη, μετά από αρκετούς μήνες εθεάθησαν να διασκεδάζουν στο “Κέντρο Αθηνών”, ενώ η Αννίτα Πάνια με τον Νίκο Καρβέλα απόλαυσαν τις βόλτες τους στα βόρεια προάστια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Κατερίνα Κόκλα και τον γιο τους εντοπίστηκαν να κάνουν τις βόλτες τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, η Μαρία Μπακοδήμου με τον αγαπημένο της, Τίμο Λειβαδίτη έβαλαν τα καλά τους και πήγαν στο θέατρο «Αθηνών», στο θέατρο βρέθηκαν και η Ναταλία Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν.

Σε έκθεση ζωγραφικής έδωσαν το παρών ο πρίγκιπας Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ, ενώ τον έρωτά τους δεν έκρυψαν ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε νυχτερινή τους έξοδο στα μπουζούκια.

Δείτε τι έκαναν τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz την εβδομάδα που μας πέρασε

[doptg id=”1309″]