Τα ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz κι αυτήν την εβδομάδα δεν έμειναν στο σπίτι. Τι έκαναν; Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr και των εβδομαδιαίων περιοδικών ξέρει.

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Κουρκούλης, ο Αντύπας και η Αγγελική Ηλιάδη. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βγήκε για φαγητό με την εγκυμονούσα σύντροφό του Κατερίνα Κόκλα λίγες μέρες πριν γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η Γκαλένα Βελίκοβα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και μαζί με τον πατέρα του παιδιού της πήγαν όλοι μαζί στο σπίτι. Η Λεάννα Μάρκογλου έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού στην πρεμιέρα του αγαπημένου της και πατέρα των παιδιών της Πάνου Καλίδη στο “VOX”. Εκεί βρέθηκε και η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα και τον γιο τους απόλαυσαν τον ήλιο στα νότια προάστια και η Αθηνά Οικονομάκου με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο βρέθηκαν σε αγώνες ιππασίας στη Βαρκελώνη.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας με την σύζυγό του και το παιδί τους έκαναν τα ψώνια και τις βόλτες τους σε εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια. Ο Γιάννης Βόγλης με τη σύζυγό του Μιράντα γιόρτασαν στο σπίτι του ηθοποιού την 50η επέτειό τους μαζί με αγαπημένους τους φίλους.

Ο Νίκος Βουρλιώτης με τη σύζυγό του Όλγα Καρπαθάκη διασκέδασαν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Τέλος η Σοφία Καρβέλα έκανε την πρώτη της βόλτα με τον Θανάση Πανουργιά και τον νεογέννητο γιο τους, Νίκο junior, στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

 

Δείτε τις βόλτες των επώνυμων ζευγαριών την εβδομάδα που μας πέρασε

[doptg id=”761″]