Η εβδομάδα τελείωσε και τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz για άλλη μια εβδομάδα δεν έμειναν στο σπίτι. Τι έκαναν;

Ο φακός των φωτογράφων “πέτυχε” την ηθοποιό Μαρία Ανδρούτσου με τον αγαπημένο της Χρήστο Μπάτζιο σε νυχτερινή τους έξοδο και την Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη στο θέατρο “Χυτήριο”. Η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο απόλαυσαν τη βόλτα τους στη Γλυφάδα, κάτι που τους αρέσει πολύ να κάνουν όταν έχουν ελεύθερο χρόνο, ενώ η Δέσποινα Καμπούρη με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη και την κόρη τους έπαιξαν όλοι μαζί στην παιδική χαρά.

Την εβδομάδα που μας πέρασε είδαμε το ερωτευμένο ζευγάρι Νίκο Οικονομόπουλο και Βίκυ Κάβουρα στα νότια προάστια σε τρυφερά ενσταντανέ. Ο Κώστας Καζάκος με τη σύζυγό του Ιωάννα Μαρτζούκου και τον γιος τους βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό στα βόρεια προάστια,  ενώ η Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη παρακολούθησαν με τα παιδιά τους το Cirqu Du Soleil στο ΟΑΚΑ, όπως και η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ο Πάρης Κασιδόκωστας με την αγαπημένη του Μαρία Δελόγκα σε χαλαρή διάθεση και πιασμένοι χέρι-χέρι έκαναν βόλτα στα βόρεια προάστια, ενώ ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη βρέθηκαν στο σχολείο της Αναστασίας, ενώ η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη βρέθηκαν σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Δείτε τις βόλτες των ερωτευμένων ζευγαριών της showbiz

[doptg id=”930″]