Η εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και τα ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz πάλι είχαν πολλά να κάνουν, όπως είδαμε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα εβδομαδιαία περιοδικά και το govastileto.gr.

Η Έλλη Γελεβεσάκη με τον σύντροφό της Γιώργο Μανίκα, η Σόφη Πασχάλη με τον νέο της αγαπημένο και ο Θανάσης Βισκαδουράκης με την αγαπημένη του βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Αμιράλη. Η Λάουρα Νάργες με τον Δημήτρη Δαλάκο έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης “Δύο γυναίκες χορεύουν” στο θέατρο Ιλίσια. Η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη είδαν από κοντά την πρεμιέρα της Ζέτας “sugar” Μακρυπούλια. Η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της έτρεξαν στον 31ο Μαραθώνιο για τα παιδιά. Ο Ανδρέας Φουστάνος με την αγαπημένη του έκαναν βόλτες στην Κηφισιά, ενώ ο Νίκος Οικονομόπουλος με τη Βίκυ Κάβουρα έκαναν τα ψώνια τους στο Μαρούσι.

Η Νίνα Λοτσάρη με τον νέο της αγαπημένο τώρα έκαναν βόλτες στη Γλυφάδα ντυμένοι και οι δύο casual, ενώ η Ναταλία Γερμανού και ο Μάνος Ιωάννου βγήκαν έξω για φαγητό. Η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα εθεάθησαν σε καφετέρια της Γλυφάδας με φίλους και η Ελισάβετ Σπανού διασκέδασε με τον σύντροφό της και πρώην σύζυγο της Πάολα, Φώτη Ζογλοπίτης. Η Βιβή Τσιάμη και ο Γιώργος Πρίντεζης απ’την άλλη δείπνησαν με ένα ακόμη αγαπημένο ζευγάρι της showbiz τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Βαγγέλη Ταρασιάδη.

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε με τον Ντέμη Νικολαϊδη στο “shamone” και ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του Κρίστυ Τσολακάκη έκαναν τις βόλτες τους στην Κηφισιά.

Δείτε τις βόλτες των επώνυμων ζευγαριών την εβδομάδα που μας πέρασε

[doptg id=”1011″]