Το πρώτο live «The Voice» ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με επιτυχία και το κοινό, αλλά και οι coaches αποφάσισαν ποιος  θα συνεχίσει το μουσικό ταξίδι του και στο 3ο live και ποιος θα αποχωρήσει από το show.

Δύο άτομα από κάθε ομάδα πήραν το πράσινο φως και δύο είδαν την πόρτα της εξόδου.

Ομάδα Αντώνη Ρέμου:  Νικητής σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού αναδείχτηκε ο Άλεξ Οικονόμου, ενώ ο Αντώνης Ρέμος κράτησε στο show τον Λευτέρη Κιντάτο! Από την άλλη δεν τα κατάφερε η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα και ο Δημήτρης Τικτόπουλος.

Oμάδα Μελίνας Ασλανίδου: Το κοινό επέλεξε να κρατήσει στο show την Αίμιλη Χαραλάμπους, ενώ η Μελίνα Ασλανίδου «έσωσε» την Ιφιγένεια Άτκινσον. Αντιθέτως εκτός έμειναν οι Αγγελική Ζήκα και Μαίρη Δούτση.

Ομάδα Μιχάλη Κουϊνέλη: Ο νικητής του κοινού είναι ο Γιούρι Μελίκοβ, ενώ ο διαγωνιζόμενος που σώθηκε από τον coach του είναι ο Παναγιώτης Βιντζηλαίος. Αντίθετα εκτός παιχνιδιού έμεινε η Βιολέτα Ντάγκαλου και ο Άρης Καμπανός.

Oμάδα Δέσποινας Βανδή: Νικήτρια από την ψηφοφορία του κοινού είναι η Κατερίνα Λιόλιου, ενώ η Δέσποινα Βανδή επέλεξε τον Δημήτρη Φουρναράκη. Εκτός παιχνιδιού έμεινε η Ελένη Γεραγίδη και ο Βασίλης Αξιώτης.