Με πολλές εκκεντρικές εμφανίσεις και ευτράπελα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η φετινή απονομή των ευρωπαϊκών MTV Awards στο Άμστερνταμ. Η Katy Perry κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης τραγουδίστριας και στέφθηκε βασίλισσα της βραδιάς, αφήνοντας πίσω την Lady Gaga, αλλά και την Miley Cyrus που εμφανίστηκε με αέρα νικητή.
Αυτή ήταν η τρίτη κατάκτηση της πρώτης θέσης για την Perry στα ευρωπαϊκά μουσικά βραβεία, ενώ ο Justin Bieber έμεινε ακλόνητος από την κορυφή της διοργάνωσης για τέταρτη χρονιά!
Η Katy Perry

perry

Η Katy Perry κατέκτησε το βραβείο για την καλύτερη τραγουδίστρια και Miley Cyrus έφυγε με το αγαλματίδιο για το clip του «Wrecking Ball», που τόσο σάλο προκάλεσε με τα γυμνά της πλάνα.

Η Miley Cyrus

miley

Ο Justin Bieber διατήρησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τα πρωτεία στην κατηγορία καλύτερος άνδρας, ενώ το «Locked Out Of Heaven» του Bruno Mars βραβεύτηκε ως το καλύτερο κομμάτι της χρονιάς αφήνοντας πίσω του το «Get Lucky».

Ο Justin Bieber

bieber

Στην κατηγορία καλύτερο συγκρότημα το βραβείο πήραν οι One Direction.  Η Beyonce κέρδισε στην κατηγορία του καλύτερου live και οι Macklemore & Ryan Lewis στην κατηγορία των πρωτοεμφανιζόμενων.

Ο Eminem

eminem

Ο Eminem επιβεβαίωσε την δυναμική του επιστροφή στη μουσική σκηνή, καθώς χρίστηκε «Global Icon», την ώρα που οι Thirty Seconds To Mars πήραν το βραβείο στην κατηγορία alternative και ο Avicii στην κατηγορία electronic.