Η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στα σκαλιά του ιδιωτικού νοσοκομείου St. Mary’s με το νεογέννητο μωρό της στην αγκαλιά της είναι μια εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου από χθες αργά το απόγευμα.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ, επέλεξε για την πρώτη της εμφάνιση ως μητέρα ένα γαλάζιο φόρεμα με λευκές πουά λεπτομέρειες, ξυπνώντας ευχάριστες αναμνήσεις από την μητέρα του συζύγου της Ουίλιαμ, αφού και η ίδια η πριγκίπισσα Νταϊάνα εμφανίστηκε πριν από 32 χρόνια στα σκαλιά του ίδιου νοσοκομείου, κρατώντας στα χέρια της τον νεογέννητο τότε πρίγκιπα Ουίλιαμ και φορώντας παρόμοιο πράσινο φόρεμα με λευκές πουά λεπτομέρειες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται σύγκριση ανάμεσα στις δύο κυρίες της βασιλικής οικογένειας και όλοι ήδη συζητούν πώς θα ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα σήμερα ως γιαγιά του νεογέννητου διαδόχου του θρόνου, αφού η ίδια έδωσε μεγάλη σημασία στην ανατροφή των παιδιών της και ήταν ευρέως γνωστό ότι λάτρευε τα παιδιά και το αποδείκνυε με κάθε τρόπο.

Η εμφάνιση των Ουίλιαμ και Κέιτ όμως στα σκαλιά του μαιευτηρίου είχε και αρκετές διαφορές με αυτή των Καρόλου και πριγκίπισσας Νταϊάνα πριν αρκετά χρόνια, αφού τότε το βασιλικό ζευγάρι είχε επιλέξει να σταθεί μόνο για ένα λεπτό στην είσοδο για τις απαραίτητες φωτογραφίες και έπειτα να αποχωρήσει χωρίς δηλώσεις.

Αντίθετα, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί με τους δημοσιογράφους και το κοινό, έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις ως ευτυχισμένοι γονείς και αποχώρησαν χωρίς άγχος με το νεογέννητο μωρό τους στην αγκαλιά τους.

Δείτε την έξοδο της Kate Middleton με τον διάδοχο και τον Ουίλιαμ αλλά και τις πρώτες τους δηλώσεις στην κάμερα