Ο Brad Pitt στις 18 Δεκεμβρίου κλείνει τα 50 του χρόνια και η σύντροφός του Angelina Jolie, όπως γράφτηκε, η διάσημη ηθοποιός αγόρασε στον αγαπημένο της ένα νησί σε σχήμα καρδιάς δίνοντας 10 εκατομμύρια δολάρια.

Το νησί αυτό βρίσκεται στη λίμνη Mahopac, 80 χιλιόμετρα βόρεια της Νέας Υόρκης, και έχει δοθεί προς πώληση έναντι 19.7 εκατομμυρίων δολαρίων. Πάνω του είναι κτισμένα δύο σπίτια που σχεδίασε ο κορυφαίος Αμερικανός αρχιτέκτονας Frank Lloyd Wright.

Η πρώτη που είχε το δημοσίευμα αυτό ήταν η βρετανική tabloid «Mirror» και ακολούθησαν τα περισσότερα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο. Το δημοσίευμα αυτό όμως είναι εντελώς ψεύτικο. Δημοσιογράφοι της αμερικανικής εφημερίδας «New York Post» επικοινώνησαν με την οικογένεια Massaro, τους ιδιοκτήτες του νησιού, οι οποίοι δήλωσαν άγνοια για όλα όσα γράφονται: «Δεν ξέρω από πού ξεκίνησαν όλα αυτά» λέει η Donna Massaro «η οικογένειά μας ανακοίνωσε ότι πωλείται το νησί, αλλά μέχρι τώρα κανείς υποψήφιος αγοραστής δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον».