Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για πρώτη φορά μετά την μεταγραφή του μαζί με τη Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1, για τη μετακίνησή τους, τη σύσταση της νέας ομάδας, τις αλλαγές που θα γίνουν και όλα όσα θα ήθελαν να γνωρίζουν οι τηλεθεατές.

Δεν έμεινε όμως, εκεί. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε και για τη σχέση του με το Mega και τον ΑΝΤ1. Διαβάστε όλα όσα είπε στη ραδιοφωνική του εκπομπή και τις “ανακοινώσεις” που έκανε…

“Μετά από 3 χρόνια εκπληκτικής συνεργασίας με το Mega στο πρωϊνό και 3 χρόνια πριν με τις άλλες εκπομπές, δηλαδή 6 πραγματικά χρόνια της τηλεοπτικής μου ζωής εκεί, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους για την αγάπη που μας έδωσαν. Ελπίζω και το Mega να πήρε κάτι από εμάς. Το σημαντικό είναι ότι δώσαμε και πήραμε,  οι σχέσεις τελειώνουν δεν υπάρχει σχέση αιώνια. Κάποια δεδομένα αλλάξανε, κάποια δημιουργήθηκαν με αποτέλεσμα να πάρουμε την απόφαση να πάμε σε ένα μεγάλο κανάλι και να αλλάξουμε τηλεοπτική στέγη. Αυτό από μόνο του δίνει τη δυνατότητα της ανανέωσης. Σήμερα κάναμε την πρώτη σύσκεψη, ήταν ανθρώπινα και φιλικά” είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας .

Και συνέχισε κάνοντας τις ανακοινώσεις του: “Tο  μόνο κανάλι που δεν είχα δουλέψει ήταν ο ΑΝΤ1. Μακάρι να έχουμε μια άψογη συνεργασία, δείχνουν ότι μας θέλουν πολύ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η επιτυχία δεν μετριέται σε νούμερα, αλλά σε όμορφες ομάδες. Αν θα είσαι μια μονάδα πάνω, μια κάτω δεν είανι σημαντικό. Τα νούμερα δεν είναι αυτοσκοπός. Ετοιμαζόμαστε,  δημιουργούμε τις προϋποθέσεις ώστε στις αρχές Οκτωβρίου να είμαστε στον αέρα. Αυτό που μπορώ να πω επίσημα είναι ότι η Ελεάννα Τρυφίδου θα είναι μαζί μας, όπως και η Σάσα Σταμάτη.  Επίσης, είμαστε πολύ χαρούμενοι που μια φίλη μας που τρώγαμε στο μαγαζί της, έτρωγε στο σπίτι μας και φέτος κάναμε διακοπές στο νησί της, η οποία για μένα είναι η καλύτερη μαγείρισσα, θα είναι στο μαγειρικό τιμόνι της εκπομπής. Η  Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα είναι στην ομάδα μας.  Και βέβαια μαζί μας θα είναι η “κολώνα”, που  δεν την έχω γνωρίσει, η Λίτσα Πατέρα. Και ο Σπύρος Σούλης θα είναι μαζί μας και κάποιοι παλιοί συνεργάτες. Δεν θέλω να τα ανακοινώσω όλα τώρα”.