Με αφορμή την χθεσινή ονομαστική του εορτή, ο Λάμπης Λιβιεράτος έστειλε το δικό του μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλες τις ευχές που μου στείλατε για την γιορτή μου και ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας και την στήριξη σας όλο αυτό το δύσκολο διάστημα που πέρασα, αλλά και για την απίστευτα θερμή υποδοχή που μου φυλάξατε και την αγκαλιά που μου προσφέρετε τώρα στο νέο μου ξεκίνημα στις εμφανίσεις μου παρέα με το φίλο μου το Θάνο. Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου τα καλύτερα σε όλους σας!», έγραψε ο τραγουδιστής  και φυσικά δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων από τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Να ‘ναι καλά και όρθιος, γιατί αυτό αξίζει. Η ζωή δεν είναι μόνο χαμόγελο, είναι και για να πολεμάμε. Ο Λάμπης  να ‘ναι καλά και να κάνει αυτό που γουστάρει. Δε μπορείς να πεις ποτέ ότι πέρασαν τα δύσκολα, αλλά θα τα ξεπεράσει. Όλος ο κόσμος περνάει δύσκολα. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα ο Λάμπης θα είναι αυτός που ξέρουμε», ανέφερε ο Τζώνη Θεοδωρίδης για τον αγαπημένο τραγουδιστή, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.