Τις πρώτες του διακοπές και μάλιστα σε ιδιωτικό νησί στην Καραϊβική απολαμβάνει ο μικρός διάδοχος του θρόνου με την μητέρα του Kate Middleton.
Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό “Hello!”, η Δούκισσα του Cambridge κρατάει στην αγκαλιά της το γιο της και απολαμβάνει χαλαρή και ευδιάθετη τις διακοπές τους. Την ίδια στιγμή ο σύζυγός της William είναι στην Αγγλία, καθώς έπρεπε να μείνει λόγω των υποχρεώσεών του στο Πανεπιστήμιο του Cambridge.

katem

Όπως φαίνεται ο μικρός με αφορμή τις διακοπές του στην Καραϊβική, ταυτόχρονα προετοιμάζεται και για το μεγάλο ταξίδι που αναμένεται να κάνει με τους γονείς του τον Απρίλιο στην περιοδεία τους σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού μαμά και γιος απολαμβάνουν μία από τις 75 prive βίλες του «παραδεισένιου» νησιού, που έχουν όλες τις ανέσεις! Μάλιστα, το κόστος διαμονής σε ένα από τα χλιδάτα σπίτια για μία εβδομάδα, μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τις 22.800 ευρώ!
karaiviki
Η επιλογή του προορισμού να σημειώσουμε κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν αφού στο Μιστίκ έχουν ταξιδέψει τουλάχιστον έξι φορές οι γονείς του George, ενώ κατά καιρούς το επισκέπτονται πολλοί celebrities, μεταξύ των οποίων οι: Paul McCartney, David Bowie και Mick Jagger.
Δείτε το βίντεο