Ζουν μια διαφορετική καθημερινότητα, τους τελευταίους πέντε μήνες, αλλά όπως οι ίδιοι έχουν εξομολογηθεί πολλές φορές, αυτό τους αρέσει πάρα πολύ! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα, καθώς η μικρή δεσποινίς Τσιμιτσέλη τους έχει κλέψει την καρδιά και έχει εξωτερικεύσει όλη την τρυφερότητα τους.

Μάλιστα, η γλυκιά ηθοποιός όλο αυτό το διάστημα έχει επιλέξει να μείνει μακριά από το θέατρο και την τηλεόραση κι έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο μεγάλωμα της κόρης της. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του HELLO!  τους “κλίκαρε” σε μια πρωινή βόλτα στο Χαλάνδρι με τη μικρή Ευαγγελία – έτσι έχουν αποφασίσει να βαφτίσουν την κόρη τους, δίνοντας το όνομα της μητέρας του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Όσο για τα σχέδιά τους για την βάπτιση της κόρης τους, δεν έχει ακόμα ανακοινώσει κάτι στο οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιάννης επέλεξε να μη δουλέψει στο θέατρο φέτος το καλοκαίρι, καθώς θέλει να περάσει το πρώτο του καλοκαίρι με τη μικρή και να χαρεί την όμορφη οικογένειά του.

Δείτε φωτογραφίες

laska1

laska2

laska