Άργησαν αλλά ξεκίνησαν οι “Ράδιο Αρβύλα” στον ΑΝΤ1. Πώς υποδέχτηκε η παρέα από τη Θεσσαλονίκη το τηλεοπτικό κοινό που όπως φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης, περιμέναν πως και πως να τους δούνε;

«Κυρίες και κύριοι διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για να σας ενημερώσουμε πως σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013, εντελώς ξαφνικά, ενώ δεν το περίμενε κανείς, τη στιγμή που όλοι είχαν αρχίσει να πιστεύουν πως δεν θα ξεκινήσει ποτέ, ξεκινάει το Ράδιο Αρβύλα», είπε ο Αντώνης Κανάκης, παρουσιάζοντας… δελτίο ειδήσεων.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του μας υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές για μια ακόμα φορά, από ανανεωμένο πλατό και με τα πρώτα μηνύματα να είναι πολιτικά.

«Η πολιτική σκοτώνει – Η πολιτική χρειάζεται ψήφους – Η πολιτική χρειάζεται το μυαλό σου – Η πολιτική χρειάζεται ανθρώπους – Η πολιτική χρειάζεται ψέματα – Αυτό φίλε μου είναι απόδειξη ότι η πολιτική είναι βία», τραγουδούσε ο Manu Chao, ενώ παρακολουθούσαμε τα σημαντικότερα γεγονότα που συνέβησαν στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα.

«Φέτος ξεκινάμε το Ράδιο Αρβύλα θλιμμένοι. Νέοι άνθρωποι σκοτώνουν νέους ανθρώπους. Έσπειραν διαφθορά, φόβο, μίσος, βία. Θερίζουμε ανθρώπους. Τι θα λέγατε για λίγη αλήθεια, αξιοκρατία, εντιμότητα, αγάπη, παιδεία…», έγραφαν στα πλακάτ που κρατούσαν ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Βέβαια αυτό που συζητήθηκε περισσότερο κατά τη διάρκεια  προβολής  των «Ράδιο Αρβύλα» δεν ήταν τίποτε άλλο  παρά το ότι ο Αντώνης Κανάκης εμφανίστηκε με μαλλιά! Τα στοιχήματα έδιναν και έπαιρνα στο Τwitter, για το αν ο παρουσιαστής απλά άφησε τα μαλλιά του να μεγαλώσουν και δεν τα ξύρισε αυτή τη χρονιά, ή για το αν κατέληξε να κάνει εμφύτευση.

Μάλιστα χρήστης του twitter έγραψε ατάκα- «κόλαση» λέγοντας: «Μέχρι πέρυσι ο Κανάκης φορούσε μπλουζάκια με συγκορτήματα και φέτος έβαλε τους Boney M στο κεφάλι»!

Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης; Ο μέσος όρος στο δυναμικό κοινό 15-44 ήταν 40,1%, ενώ σε τέταρτο η εκπομπή έφτασε και στο 51,5% στις 23:45-00:00.  Την ίδια ώρα ξεκίναγε η “Ανατροπή” στο MEGA και ο κόσμος που το παρακολούθησε εκείνο το τέταρτο έδωσε μόλις 6,4%! 45 μονάδες διαφορά για τα δύο κανάλια, μία διαφορά που δεν  συναντάμε και κάθε μέρα.