Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη σχολική γιορτή της κόρης τους. Το ζευγάρι βρέθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στο νηπιαγωγείο που φοιτεί η μικρή Αναστασία! Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ του περιοδικού Hello, έφτασαν στο σχολείο, μαζί με την Αναστασία, η οποία ήταν ντυμένη στα λευκά. Οι δυο γονείς παρακολούθησαν με καμάρι την παιδική παράσταση «Όνειρο καλοκαιρινού μεσημεριού».  Ο Σάκης Ρουβάς, έχοντας ανά χείρας τη φωτογραφική μηχανή του, δεν σταμάτησε λεπτό να απαθανατίζει τη μικρή Αναστασία.

Η οικογένεια Ρουβά δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους, όταν η πεντέμισι ετών κόρη τους, πήρε το χαρτί της αποφοίτησης, καθώς την επόμενη χρονιά θα πάει στη Α΄ Δημοτικού. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ είχε συνεχώς στην αγκαλιά του την αγαπημένη του σύντροφο, ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά.

Ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν και η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, όταν ο Φίλιππος μαζί με τους συμμαθητές του παρουσίασαν το δικό τους κομμάτι στην παράσταση. Στην συντροφιά τους ήταν και  οι πολύ καλοί φίλοι του ζευγαριού Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αιβάζης, καθώς η μονάκριβη κόρη τους Ισμήνη φοιτά στο ίδιο σχολείο.

Δείτε φωτογραφίες

rouvaszugouli1

rouvaszugouli2

rouvaszugouli3

rouvaszugouli4

rouvaszugouli5